Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 29. 10:22

Új trackball egeret mutatott be a Logitech

Az Ergo M575 a korosodó M570-et hivatott leváltani a gyártó kínálatában.

Utódot kap a Logitech immár jó 10 éves Ergo M570 trackball egere: a frissen bejelentett Ergo M575 az elődével közel megegyező dizájnnal érkezik, azt ugyanakkor néhány hasznos új funkcióval is kiegészíti. Ilyen a kellemesebb fogást ígérő, enyhén bordázott felület, illetve a Bluetooth LE bevezetése, amelynek hála jóval szélesebb lesz a vezeték nélküli egér által támogatott eszközök palettája - de persze a mellékelt USB-s vevőegységgel is használható az eszköz.

00:45
 

ERGO M575 Wireless Trackball

Még több videó

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Az M575 egy darab AA elemmel működik, amelytől a gyártó két év üzemidőt ígér, legalábbis ha az egér az említett vevőegységgel kommunikál, Bluetooth LE esetén ez az érték 20 hónapra karcsúsodik. Az új Ergo M575 nettó 50 dolláros árcédulával vásárolható meg, fekete és fehér színekben.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.