Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 21. 09:27

Itt a DJI új vloggerkamerája

Az Osmo Pocket 2 frissített szenzorral és optikával érkezik, és elődjénél szebb hangzást ígér.

Murphy és a biztonságos programozás: néhány tanulságos történet (x)

Klasszikus security fail mesék kíváncsi fejlesztőknek.

Murphy és a biztonságos programozás: néhány tanulságos történet (x) Klasszikus security fail mesék kíváncsi fejlesztőknek.

Frissítette kompakt vloggerkameráját a DJI: az Osmo Pocket utódjaként érkező Osmo Pocket 2 egy kisméretű, gimbal stabilizátorra ültetett kamera, új, 1/1,7 hüvelykes, 64 megapixeles szenzorral, illetve szintén felturbózott, szélesebb látószögű, f/1.8-as lencsével. A kamera HDR támogatással érkezik és egy sor extra felvételi módot támogat, a timelapse-eken és hyperlapse-eken át a panorámákig, illetve ahogy az a hasonló termékeknél elvárható, egyenesen YouTube-ra vagy Facebookra is streamelhetünk vele.

osmopocket2

Az eszközön összesen négy mikrofon figyel, amelyekhez "audio zoom" funkció is párosul, ezzel a kamerakép bizonyos területeinek hangjai emelhetők ki. Természetesen egy sor kiegészítő is érkezik a Pocket 2-höz, a vezeték nélküli mikrofonokhoz szánt vevőegységtől a Wi-Fi és Bluetooth modulon át a külső hangszóróig. Az eszköz novemberben kerül piacra, nettó 350 dolláros árcédulával.

4 alkalmas, 12 órás biztonságos szoftverfejlesztés alapjai és Scrum otthonról képzésekkel köszönünk el 2020-tól.

a címlapról