:

Szerző: Hlács Ferenc

2020. október 15. 18:04

Cyberpunk unaloműzőt kap a Vivaldi

A böngésző legújabb verziójába Vivaldia néven egy retro cyberpunk játék is utat talált.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Beépített unaloműző játékkal bővül a Vivaldi: a böngésző kezdőlapjáról, illetve abban a "vivaldi://game" címre navigálva is elérhető, retró megjelenésű játék Vivaldia névre hallgat, abban a szembejövő ellenségeket kell lelövöldözni, egy cyberpunk városban haladva. A megoldás a Chrome-ból ismert dinoszauruszos játékra emlékeztet, noha a Vivaldiát a böngésző nem dobja fel automatikusan, ha megszakad az online kapcsolat. A Vivaldi új, cyberpunk nosztalgiajátékát a böngésző 3.4-es verzióját futtató felhasználók már kipróbálhatják.

00:49
 

Vivaldia: a real 80s Cyberpunk, arcade-style game from Vivaldi browser

Még több videó
k

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 29. 06:48

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.