:

Szerző: Koi Tamás

2020. október 9. 14:20

Mit akarhat a Telekom az Aranycsapattól?

November 25-én új formátumban kerülhet kis- és nagyképernyőkre egyaránt a hazai futball talán legemlékezetesebb mérkőzése, a magyar válogatott 6:3-as győzelemével végződő, Anglia elleni küzdelem.

Valamit akar a Magyar Telekom az Aranycsapattól, de legalábbis nem kell egy Sherlock Holmes-nak lenni ahhoz, hogy a cég által a sajtónak tegnap szétküldött, alább látható videó alapján erre a következtetésre jusson az ember. És igen, természetesen arról a MÉRKŐZÉSRŐL van szó, amit a ma élők közül (leszámítva Tolkien tündéit) senki nem látott élőben, mégis a fél ország tudja, hogy Puskás első gólja a mérkőzés hányadik percében talált be az angol kapuba (megfejtések jöhetnek a kommentekbe, keresőt ne használj!).

00:22
 

A Telekom legújabb digitális tüneménye

Még több videó

Szóval az Aranycsapat mit tesz a véletlen éppen november 25-én aratta a fenti győzelmét, egész pontosan 63 évvel ezelőtt, amit a Telekom "legújabb digitális tüneménye" úgy mutat meg majd, ahogy eddig senki nem látta.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Az efféle rejtvények mindig izgalmasak, ha tippelnem kéne, a mérkőzés színesben és HD-ban fog feltűnni a Telekom vadonatúj streaming felületén, a Telekom TV GO-ban (nem összekeverendő a régi TV GO-val!), ami novemberre a kis képernyőkről - az eredeti tervekhez képest némi csúszással - talán átköltözik a nagy képernyőkre, vagyis a tévékészülékekre is. 

És szerinted mit akarhat a Telekom az Aranycsapattól?

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 08:42

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.