Szerző: Koi Tamás

2020. október 9. 14:20

Mit akarhat a Telekom az Aranycsapattól?

November 25-én új formátumban kerülhet kis- és nagyképernyőkre egyaránt a hazai futball talán legemlékezetesebb mérkőzése, a magyar válogatott 6:3-as győzelemével végződő, Anglia elleni küzdelem.

Valamit akar a Magyar Telekom az Aranycsapattól, de legalábbis nem kell egy Sherlock Holmes-nak lenni ahhoz, hogy a cég által a sajtónak tegnap szétküldött, alább látható videó alapján erre a következtetésre jusson az ember. És igen, természetesen arról a MÉRKŐZÉSRŐL van szó, amit a ma élők közül (leszámítva Tolkien tündéit) senki nem látott élőben, mégis a fél ország tudja, hogy Puskás első gólja a mérkőzés hányadik percében talált be az angol kapuba (megfejtések jöhetnek a kommentekbe, keresőt ne használj!).

00:22
 

A Telekom legújabb digitális tüneménye

Még több videó

Szóval az Aranycsapat mit tesz a véletlen éppen november 25-én aratta a fenti győzelmét, egész pontosan 63 évvel ezelőtt, amit a Telekom "legújabb digitális tüneménye" úgy mutat meg majd, ahogy eddig senki nem látta.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Az efféle rejtvények mindig izgalmasak, ha tippelnem kéne, a mérkőzés színesben és HD-ban fog feltűnni a Telekom vadonatúj streaming felületén, a Telekom TV GO-ban (nem összekeverendő a régi TV GO-val!), ami novemberre a kis képernyőkről - az eredeti tervekhez képest némi csúszással - talán átköltözik a nagy képernyőkre, vagyis a tévékészülékekre is. 

És szerinted mit akarhat a Telekom az Aranycsapattól?

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról