:

Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 23. 12:14

Novemberben jön a T-Systems új vezérigazgatója

November elején rövid, átmeneti időszakot követően új vezérigazgatója lesz a T-Systems Magyarország Zrt-nek.

November 2-től, rövid, átmeneti időszakot követően új vezérigazgató lép a T-Systems Magyarország élére. A Magyar Telekom csoport rendszerintegrátor-cégének vezetését Gonda Gábor, a HPE korábbi magyarországi és régiós vezetője kapta meg.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Gonda szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői funkciókban, 2012 óta a magyar HP, majd később HPE ügyvezető igazgatója, 2018 óta a HPE teljes közép-európai régióját is vezette. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

Gonda Gábor a céget három évig irányító, augusztusban távozott Kaszás Zoltánt váltja a vezérigazgatói székben.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 2. 20:35

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.