Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 23. 12:14

Novemberben jön a T-Systems új vezérigazgatója

November elején rövid, átmeneti időszakot követően új vezérigazgatója lesz a T-Systems Magyarország Zrt-nek.

November 2-től, rövid, átmeneti időszakot követően új vezérigazgató lép a T-Systems Magyarország élére. A Magyar Telekom csoport rendszerintegrátor-cégének vezetését Gonda Gábor, a HPE korábbi magyarországi és régiós vezetője kapta meg.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Gonda szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői funkciókban, 2012 óta a magyar HP, majd később HPE ügyvezető igazgatója, 2018 óta a HPE teljes közép-európai régióját is vezette. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

Gonda Gábor a céget három évig irányító, augusztusban távozott Kaszás Zoltánt váltja a vezérigazgatói székben.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról