Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 21. 10:31

Ceruzával a bázisállomások ellen

Az 5G-s hálózatok, illetve úgy általában a mobilhálózatok vélt vagy valós környezet- és egészségkárosító hatása ellen sokan, sokféleképpen tiltakoznak.

A mobilhálózatok vélt vagy valós egészségkárosító hatásai elleni tiltakozások az 5G-éra kezdetének egyik legkomolyabb leküzdendő problémája elé állítja mind a mobilszolgáltatókat, mind a szabályozó hatóságokat, különösen, mivel azok a legostobább konteóktól kezdve a tudományosan legalább félig-meddig megalapozott tanulmányokig bezárólag meglehetősen tág spektrumban mozognak. 

cellular_radiation

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Nem véletlen, hogy a tiltakozó társadalmi rétegre sem lehet simán rásütni a futóbolond jelzőt, és rutinosan lepattintani őket, hiszen tényleg nyomot hagynak mindenhol - olyan helyeken is, ahol az ember a legkevésbé számít rá, például ennek a szemétgyűjtőnek az oldalán Budapest belvárosában.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.