Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 21. 10:31

Ceruzával a bázisállomások ellen

Az 5G-s hálózatok, illetve úgy általában a mobilhálózatok vélt vagy valós környezet- és egészségkárosító hatása ellen sokan, sokféleképpen tiltakoznak.

A mobilhálózatok vélt vagy valós egészségkárosító hatásai elleni tiltakozások az 5G-éra kezdetének egyik legkomolyabb leküzdendő problémája elé állítja mind a mobilszolgáltatókat, mind a szabályozó hatóságokat, különösen, mivel azok a legostobább konteóktól kezdve a tudományosan legalább félig-meddig megalapozott tanulmányokig bezárólag meglehetősen tág spektrumban mozognak. 

cellular_radiation

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Nem véletlen, hogy a tiltakozó társadalmi rétegre sem lehet simán rásütni a futóbolond jelzőt, és rutinosan lepattintani őket, hiszen tényleg nyomot hagynak mindenhol - olyan helyeken is, ahol az ember a legkevésbé számít rá, például ennek a szemétgyűjtőnek az oldalán Budapest belvárosában.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról