Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 18. 11:19

Automatikusan üríteni kezdi a Drive felhasználók kukáit a Google

A keresőóriás október közepétől 30 nap után törli a kukába helyezett fájlokat.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Érdemes lesz jobban odafigyelni a Google Drive kukájának tartalmára, a keresőóriás ugyanis rövidesen automatikus tisztogatásba kezd, és 30 nap után törli a virtuális szemetesekben lévő fájlokat. Eddig az egyes tartalmak egészen addig a kukában maradtak, míg a felhasználó azt manuálisan ki nem ürítette. Az október 13-án érvénybe lépő új törlési irányelvek értelmében azonban minden kukába helyezett tartalom automatikusan törlődik a 30 napos időszak leteltével - ugyanakkor az adminisztrátorok szükség esetén még 25 napig visszaállíthatják azokat. Ezzel a Google a Drive működését is igazítja termékeihez, mint a Gmail, ahol a szemetes már jó ideje hasonlóan működik. Hogy az újítás senkit ne érjen váratlanul, a Drive felületén a Google jól látható értesítést tesz majd közzé az automatizált törlések bevezetéséről.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.