Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 9. 16:10

Itt a gamer-rágógumi

Saját rágógumival jelentkezett az elsősorban gamereknek szánt beviteli eszközökkel - jellemzően egerekkel és klaviatúrákkal - hírnevet szerzett Razer.

Kifejezetten játékosoknak szánt rágógumit dobott piacra minden gamer egér- és billentyűzet-rajongó kedvenc gyártója, a Razer. A cég új, találóan elnevezett "Respawn by 5" termékcsaládja három ízben kínál kínál új eszközt azoknak, aki a stresszt jobb híján rágógumik segítségével próbálják levezetni.

respawngum

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A Razer rágója a híres rágógyártó, a Wrigley's gyárában készül, a termék adatlapja szerint extra mennyiségű B-vitamint és zöldtea-kivonatot tartalmaz, ezzel növelve a fókuszt és csökkentve a reakcióidőt - állítja a gyártó. A rágógumi összesen három változatban kapható, a klasszikus mentol mellett gránátalma-görögdinnye és trópusi puncs ízesítéssel.

A márka egyébként korábban már próbálkozott kifejezetten gamereknek szánt élelmiszerrel, így létezik hasonló néven energiaitala is a Razernek.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról