Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 4. 13:52

Egy rakás pénzért vásárolja vissza az eredeti Galaxy Foldokat a Samsung

Gálánsnak mondható csereakcióval kedveskedik a honi vásárlóknak a Samsung. Azok, akik a kissé hányattatott sorsú Galaxy Fold 5G vásárlására szánták el magukat, most olcsóbban juthatnak hozzá az utód típushoz.

Nem kevés bátorság (és persze pénz) kellett ahhoz, hogy valaki a kezdeti viszontagságok ellenére mégis beruházzon a Samsung első, hajlítható kijelzős okostelefonjába, a Galaxy Fold 5G-be. A dél-koreai gyártó most ezt kívánja honorálni egy visszavásárlási akció keretében, így a készülékért egymillió koreai wont kaphatnak azok a vásárlók, akik megveszik az utódmodellt.

Egymillió koreai won napi árfolyamon átszámítva mintegy 255 ezer forintot érhet, ami nagyjából a harmada egy vadonatúj, Galaxy Z Fold2-ért kifizetett összegnek. A visszavásárlási akciónak van még két fontos feltétele, 

  • csak az első 15 ezer vevő élhet vele,
  • és csak Dél-Koreában.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Az ázsiai országban egyébként szeptember 15-én jelenik meg a Galaxy Z Fold2, a jelenlegi Galaxy Fold tulajok legkorábban ekkor, de legkésőbb szeptember 25-én vihetik be régi készüléküket becserélni valamelyik üzletbe . A cég utólag, a vásárló bankszámlájára fizeti ki az összeget, amennyiben az megfelelő kondícióban van.

Arról nem szól a fáma, hogy a zsanér és a kijelző felületének állapotát tekintve mennyire lesz elnéző a gyártó. 

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.