Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 4. 13:52

Egy rakás pénzért vásárolja vissza az eredeti Galaxy Foldokat a Samsung

Gálánsnak mondható csereakcióval kedveskedik a honi vásárlóknak a Samsung. Azok, akik a kissé hányattatott sorsú Galaxy Fold 5G vásárlására szánták el magukat, most olcsóbban juthatnak hozzá az utód típushoz.

Nem kevés bátorság (és persze pénz) kellett ahhoz, hogy valaki a kezdeti viszontagságok ellenére mégis beruházzon a Samsung első, hajlítható kijelzős okostelefonjába, a Galaxy Fold 5G-be. A dél-koreai gyártó most ezt kívánja honorálni egy visszavásárlási akció keretében, így a készülékért egymillió koreai wont kaphatnak azok a vásárlók, akik megveszik az utódmodellt.

Egymillió koreai won napi árfolyamon átszámítva mintegy 255 ezer forintot érhet, ami nagyjából a harmada egy vadonatúj, Galaxy Z Fold2-ért kifizetett összegnek. A visszavásárlási akciónak van még két fontos feltétele, 

  • csak az első 15 ezer vevő élhet vele,
  • és csak Dél-Koreában.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Az ázsiai országban egyébként szeptember 15-én jelenik meg a Galaxy Z Fold2, a jelenlegi Galaxy Fold tulajok legkorábban ekkor, de legkésőbb szeptember 25-én vihetik be régi készüléküket becserélni valamelyik üzletbe . A cég utólag, a vásárló bankszámlájára fizeti ki az összeget, amennyiben az megfelelő kondícióban van.

Arról nem szól a fáma, hogy a zsanér és a kijelző felületének állapotát tekintve mennyire lesz elnéző a gyártó. 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról