Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 4. 00:00

Valódi távirányítós autókkal rajtol a Mario Kart Live

A Nintendo új, Switch-re készült címe AR versenypályát húz fel a játékosok nappalijába.

Sok más újdonság mellett új, Switch konzolra szánt Mario Kart játékkal ünnepli a Super Mario Bros. 35. születésnapját a Nintendo - az ugyanakkor jelentősen eltér az autóversenyzős sorozat eddig látott címeitől. A Mario Kart Live-ban a játékosok egy valódi, kamerával felszerelt apró távirányítós autót vezérelhetnek a kézikonzolról, amelynek kameraképét a Switch kijelzőjén követhetik. A játék azonban nem merül ki ennyiben, a kijelzőn ugyanis egy komplett AR versenypálya is megjelenik az autó körül, felvehető kiegészítőkkel és ellenfelekkel, akikkel a versenyzők saját nappalijuk bútorait kerülgetve küzdhetnek meg.

01:48
 

Mario Kart Live: Home Circuit - Announcement Trailer - Nintendo Switch

Még több videó

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A játékról egyelőre túl sok részlet nem ismert, annyi tudható, hogy saját markereket is lerakhatnak a játékosok a pályák kijelöléséhez, illetve hogy legalább két játékos is megküzdhet egymással a versenyek során. A Mario Kart Live nettó 99 dolláros áron lesz kapható, idén október közepétől.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról