Szerző: Hlács Ferenc

2020. szeptember 4. 00:00

Valódi távirányítós autókkal rajtol a Mario Kart Live

A Nintendo új, Switch-re készült címe AR versenypályát húz fel a játékosok nappalijába.

Sok más újdonság mellett új, Switch konzolra szánt Mario Kart játékkal ünnepli a Super Mario Bros. 35. születésnapját a Nintendo - az ugyanakkor jelentősen eltér az autóversenyzős sorozat eddig látott címeitől. A Mario Kart Live-ban a játékosok egy valódi, kamerával felszerelt apró távirányítós autót vezérelhetnek a kézikonzolról, amelynek kameraképét a Switch kijelzőjén követhetik. A játék azonban nem merül ki ennyiben, a kijelzőn ugyanis egy komplett AR versenypálya is megjelenik az autó körül, felvehető kiegészítőkkel és ellenfelekkel, akikkel a versenyzők saját nappalijuk bútorait kerülgetve küzdhetnek meg.

01:48
 

Mario Kart Live: Home Circuit - Announcement Trailer - Nintendo Switch

Még több videó

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A játékról egyelőre túl sok részlet nem ismert, annyi tudható, hogy saját markereket is lerakhatnak a játékosok a pályák kijelöléséhez, illetve hogy legalább két játékos is megküzdhet egymással a versenyek során. A Mario Kart Live nettó 99 dolláros áron lesz kapható, idén október közepétől.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.