Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 1. 14:54

Ekkora akkut még nem hordott magában Samsung okostelefon

Aki szeretné a ma létező legnagyobb kapacitású akkumulátorral ellátott okostelefont megvásárolni, annak jó hír, hogy az egzotikus próbálkozások után immár a fősodorban is elérhető masszív, 7000 mAh-s teleppel ellátott készülék.

Miközben a Galaxy Fold következő generációjának globális bemutatójára készül, a Samsung szép csendben a fű alatt piacra dobott egy lényegesen elérhetőbbnek tűnő rekorder modellt középkategóriás portfóliójában. A kifejezetten az európai piacra szánt középkategóriás Galaxy M51 különlegessége az óriási, 7000 mAh kapacitású akkumulátor.

samsung_galaxy_m51

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A jövő héten piacra kerülő Galaxy M51 akkukapacitását tekintve lényegében minden korábbi házon belüli, illetve külsős rekordot megdönt, hacsak nem számoljuk bele a képletbe az Energizer jópofa, ám végül hamvába holt próbálkozását, a 18000 mAh-s (!!!) akkuval ellátott Power Max Pop-ot. A nagykapacitású akku ráadásul a Samsung ígérete szerint sec-pec alatt feltölthető a mellékelt 25W-os gyorstöltővel.

A Galaxy M51 egyébiránt a Qualcomm tavaly bemutatott Snapdragon 730-t kapta meg 6 GB rendszermemória és 128 GB háttértár társaságában, a rekorder mobil kijelzőjének képátlója pedig 6,7 hüvelyk. 

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.