:

Szerző: Koi Tamás

2020. szeptember 1. 14:54

Ekkora akkut még nem hordott magában Samsung okostelefon

Aki szeretné a ma létező legnagyobb kapacitású akkumulátorral ellátott okostelefont megvásárolni, annak jó hír, hogy az egzotikus próbálkozások után immár a fősodorban is elérhető masszív, 7000 mAh-s teleppel ellátott készülék.

Miközben a Galaxy Fold következő generációjának globális bemutatójára készül, a Samsung szép csendben a fű alatt piacra dobott egy lényegesen elérhetőbbnek tűnő rekorder modellt középkategóriás portfóliójában. A kifejezetten az európai piacra szánt középkategóriás Galaxy M51 különlegessége az óriási, 7000 mAh kapacitású akkumulátor.

samsung_galaxy_m51

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A jövő héten piacra kerülő Galaxy M51 akkukapacitását tekintve lényegében minden korábbi házon belüli, illetve külsős rekordot megdönt, hacsak nem számoljuk bele a képletbe az Energizer jópofa, ám végül hamvába holt próbálkozását, a 18000 mAh-s (!!!) akkuval ellátott Power Max Pop-ot. A nagykapacitású akku ráadásul a Samsung ígérete szerint sec-pec alatt feltölthető a mellékelt 25W-os gyorstöltővel.

A Galaxy M51 egyébiránt a Qualcomm tavaly bemutatott Snapdragon 730-t kapta meg 6 GB rendszermemória és 128 GB háttértár társaságában, a rekorder mobil kijelzőjének képátlója pedig 6,7 hüvelyk. 

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 18:10

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.