Szerző: Koi Tamás

2020. augusztus 24. 13:13

Reneszánszát éli a botkormány

Hiánycikknek számítanak a legnépszerűbb PC-s botkormányok, miután a Microsoft új Flight Simulator repülőgépszimulátorához a repülés rajongói felvásárolták szinte a teljes készletet.

Újra népszerű kiegészítőnek számítanak a PC-s botkormányok, miután a Microsoft egyik legnépszerűbb játékszoftvere, egyben a piac egyik legismertebb repülőgépszimulátora, a Microsoft Flight Simulator új verzióval jelentkezett augusztusban. A játék évek óta az első, jelentős visszhangot kapó új tagja a műfajnak, mely egyben rendkívül magasra is teszi a lécet, már ami a hardverigényt jelenti - bővítésre sarkallva a legtöbb otthoni szimulátorrajongót.

thrustmaster_hotas_warthog

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Ennek a bővítésnek lehet az egyik eleme az új vezérlőeszköz beszerzése, ám ez egyre nehézkesebb feladatnak bizonyul. A The Verge például arról számol be, hogy augusztus második felében az Amazonon kapható legnépszerűbb botkormányokból kivétel nélkül hiány van, több modellre csak hónapok múlva ígér utánpótlást a forgalmazó.

Ennek egyik nyilvánvaló oka, hogy a Flight Simulatoron kívül meglehetősen kevés címhez passzolnak ezek a beviteli eszközök, így az eddig jobbára pangó piac részéről érthető az óvatosság, jóllehet az EA jóvoltából lesz még egy nagy dobása a szimulátorpiacnak idén, hiszen jön a Star Wars: Squadrons, melyben a Star Wars univerzum űrcsatáit eleveníthetik fel a játékosok.

Európa egyik legnagyobb Atlassiannal kapcsolatos rendezvénye, immár kilencedik alkalommal, új lendületet ad a vállalati produktivitásnak és a hatékony ügyfélkezelésnek. A március 20-21-i rendezvényen is lesznek top nemzetközi vendorok, a fókuszban pedig a projekt menedzsment, az IT szolgáltatásmenedzsment, és a HR lesznek.

a címlapról