Szerző: Bőle György

2020. augusztus 20. 17:35

Átlépte az álomhatárt, 2000 milliárd dollárt ér az Apple

2018-ban még az 1000 milliárdos tőzsdei kapitalizáción ámuldoztunk, azóta ezt a Microsoft, a Google és az Amazon is megugrotta.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

A tegnapi napon az Apple cégértéke újabb mérföldkőhöz ért, a vállalat részvényeinek árfolyama elérte a 467,77 dollárt, ami azt jelenti, hogy 4,275 milliárd részvény összértéke elérte a 2 billió dollárt. Szándékosan nem forintosítjuk, nem viszonyítjuk a magyar gazdaság számaihoz, bődületesen nagy szám ez így is.

Az amerikai tech óriások papírjai a koronavírus okozta márciusi pánik után szabályosan a sztratoszférába lőttek ki, az Apple 1 billióról duplázott 5 hónap alatt, de a Microsoft és az Amazon is 1 billióról katapultált 1,6 billió dolláros érték fölé. Nagyon úgy tűnik, hogy nem a légitársaságok leértékelt papírjai lettek a befutók, hanem a digitális gazdaság zászlóshajói.

Regisztrálj az ingyenes Cloud-native és DevOps tippek nagyvállatoknak konferenciára, ahol a Red Hat és az Alerant szakértői bemutatják a Kubernetes, OpenShift, microservice architektúrák gyakorlati alkalmazását!

a címlapról

privátháló

2

VPN-nel bővül a Google One

2020. október 30. 11:52

A vaskosabb előfizetésekhez a Google új, ajándék VPN szolgáltatást is hozzácsap.