Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 11. 13:18

Linuxra is úton van a 1Password

A jelszókezelő linuxos kliensének fejlesztői preview kiadása már kipróbálható.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Linuxon is kap asztali klienst az egyik legnépszerűbb jelszókezelő, a 1Password, amivel a fejlesztők a felhasználótábor egyik évek óta hangoztatott kérésének tesznek eleget. Egyelőre a szoftver preview kiadása érhető el a platformon, meglehetősen korlátozott funkcionalitással, ugyanakkor a végleges verzió a más rendszereken megismert palettát hozza majd, olyan extrákkal, mint a tiling ablakkezelők támogatása, a GTK témákhoz igazodó, automatikus sötét üzemmód vagy a linuxos felhasználói fiókkal való hozzáférés, beleértve a biometrikus azonosítást is. A jelszókezelőt fejlesztő AgilBits egyelőre nem közölte, mikor lehet a stabil verzió érkezésére számítani.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról