Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 11. 13:18

Linuxra is úton van a 1Password

A jelszókezelő linuxos kliensének fejlesztői preview kiadása már kipróbálható.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Linuxon is kap asztali klienst az egyik legnépszerűbb jelszókezelő, a 1Password, amivel a fejlesztők a felhasználótábor egyik évek óta hangoztatott kérésének tesznek eleget. Egyelőre a szoftver preview kiadása érhető el a platformon, meglehetősen korlátozott funkcionalitással, ugyanakkor a végleges verzió a más rendszereken megismert palettát hozza majd, olyan extrákkal, mint a tiling ablakkezelők támogatása, a GTK témákhoz igazodó, automatikus sötét üzemmód vagy a linuxos felhasználói fiókkal való hozzáférés, beleértve a biometrikus azonosítást is. A jelszókezelőt fejlesztő AgilBits egyelőre nem közölte, mikor lehet a stabil verzió érkezésére számítani.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról