Szerző: Hlács Ferenc

2020. augusztus 4. 15:34

Már több mint 112 milliónál járnak a PlayStation 4 eladásai

A PlayStation 5 közelgő rajtja ellenére is népszerű a konzol jelenlegi generációja.

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart?

Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Miért nem beszélni AI tökéletesen magyart? Milyen kihívásokat tartogat egy magyar nyelvi modell, például a PuliGPT fejlesztése?

Még nem fogta vissza a PlayStation 4 eladásait a konzol következő generációjának érkezése, mint arról a Sony beszámolt, a készülékből mára összesen 112,3 millió talált gazdára - májusban a cég számlálója még 110,4 milliónál járt. Az eladásoknak valószínűleg a globális koronavírus-járvány is lendületet adott, amely miatt a hol enyhébb, hol szigorúbb kijárási korlátozások alatt egyre több felhasználó üti el az idejét videojátékokkal. Ugyancsak a járványnak hála a digitális játékeladások száma is megnőtt, a Sony szerint platformján utóbbiak az összes eladás 74 százalékát tették ki az elmúlt negyedévben. Az őszhöz, illetve az év végi ünnepi időszakhoz közeledve persze jelentős mérséklődés várható a PS4 konzolok értékesítésében, ahogy a vásárlók készülnek az új modell rajtjára.

Nagyon széles az a skála, amin a állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról

fab

5

Chipgyártó nagyhatalommá válna India

2024. március 18. 12:39

A helyi politikai vezetés szerint van rá esély, hogy a következő néhány évben az ország bekerüljön az öt vezető ország közé.