Szerző: Koi Tamás

2020. július 28. 14:25

Harmadszor is elsütötte a hőkamerás trükköt a Cat

Immár harmadik, hőkamerával ellátott felsőkategóriás okostelefonját dobja piacra a brit székhelyű Bullit Group. A Cat S62 Pro továbbfejlesztett szenzora révén jobb képminőséget ígér.

Ha hőkamerás okostelefonról van szó, a Cat (márka)név megkerülhetetlennek tűnik immár négy éve - ekkor, vagyis 2016-ban dobta piacra a márkát licencelő Bullit Group első, kifejezetten melós környezetbe szánt hőszenzoros okostelefonját, a Cat S60-at.

00:21
 

Cat S62 Pro - A legfejlettebb hőkamerás okostelefon a strapabíró eszközök között (HU)

Még több videó

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Most érkezik a széria harmadik tagja, az S62 Pro, mely továbbfejlesztett hőszenzora, valamint a képeket feldolgozó és megjelenítő alkalmazás frissítése révén jobb minőségű, részletesebb hőfelvételek ígér közvetlen elődjénél. Hogy ez konkrétan miben nyilvánul meg, az nem teljesen egyértelmű, mindenesetre a cég szerint a rendszer így hatékonyabban tudja elemezni, felismerni a megemelkedett testhőmérsékletet is, ami manapság igen hasznos képességnek bizonyulhat.

A Cat S62 Pro mellett szól, hogy a készülék a nagyobb kijelző dacára kompaktabb és leheletnyivel könnyebb lett, igaz, cserébe kimaradtak a 2018-as csúcsmodellben még jelen lévő képességek, mint a lézeres távolságmérő vagy a levegőminőség-mérő rendszer.

Az új hőkamerás strapatelefon augusztus második felétől lesz kapható hazánkban is.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról