:

Szerző: Koi Tamás

2020. július 28. 14:25

Harmadszor is elsütötte a hőkamerás trükköt a Cat

Immár harmadik, hőkamerával ellátott felsőkategóriás okostelefonját dobja piacra a brit székhelyű Bullit Group. A Cat S62 Pro továbbfejlesztett szenzora révén jobb képminőséget ígér.

Ha hőkamerás okostelefonról van szó, a Cat (márka)név megkerülhetetlennek tűnik immár négy éve - ekkor, vagyis 2016-ban dobta piacra a márkát licencelő Bullit Group első, kifejezetten melós környezetbe szánt hőszenzoros okostelefonját, a Cat S60-at.

00:21
 

Cat S62 Pro - A legfejlettebb hőkamerás okostelefon a strapabíró eszközök között (HU)

Még több videó

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Most érkezik a széria harmadik tagja, az S62 Pro, mely továbbfejlesztett hőszenzora, valamint a képeket feldolgozó és megjelenítő alkalmazás frissítése révén jobb minőségű, részletesebb hőfelvételek ígér közvetlen elődjénél. Hogy ez konkrétan miben nyilvánul meg, az nem teljesen egyértelmű, mindenesetre a cég szerint a rendszer így hatékonyabban tudja elemezni, felismerni a megemelkedett testhőmérsékletet is, ami manapság igen hasznos képességnek bizonyulhat.

A Cat S62 Pro mellett szól, hogy a készülék a nagyobb kijelző dacára kompaktabb és leheletnyivel könnyebb lett, igaz, cserébe kimaradtak a 2018-as csúcsmodellben még jelen lévő képességek, mint a lézeres távolságmérő vagy a levegőminőség-mérő rendszer.

Az új hőkamerás strapatelefon augusztus második felétől lesz kapható hazánkban is.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:37

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.