Szerző: Koi Tamás

2020. július 28. 14:25

Harmadszor is elsütötte a hőkamerás trükköt a Cat

Immár harmadik, hőkamerával ellátott felsőkategóriás okostelefonját dobja piacra a brit székhelyű Bullit Group. A Cat S62 Pro továbbfejlesztett szenzora révén jobb képminőséget ígér.

Ha hőkamerás okostelefonról van szó, a Cat (márka)név megkerülhetetlennek tűnik immár négy éve - ekkor, vagyis 2016-ban dobta piacra a márkát licencelő Bullit Group első, kifejezetten melós környezetbe szánt hőszenzoros okostelefonját, a Cat S60-at.

00:21
 

Cat S62 Pro - A legfejlettebb hőkamerás okostelefon a strapabíró eszközök között (HU)

Még több videó

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Most érkezik a széria harmadik tagja, az S62 Pro, mely továbbfejlesztett hőszenzora, valamint a képeket feldolgozó és megjelenítő alkalmazás frissítése révén jobb minőségű, részletesebb hőfelvételek ígér közvetlen elődjénél. Hogy ez konkrétan miben nyilvánul meg, az nem teljesen egyértelmű, mindenesetre a cég szerint a rendszer így hatékonyabban tudja elemezni, felismerni a megemelkedett testhőmérsékletet is, ami manapság igen hasznos képességnek bizonyulhat.

A Cat S62 Pro mellett szól, hogy a készülék a nagyobb kijelző dacára kompaktabb és leheletnyivel könnyebb lett, igaz, cserébe kimaradtak a 2018-as csúcsmodellben még jelen lévő képességek, mint a lézeres távolságmérő vagy a levegőminőség-mérő rendszer.

Az új hőkamerás strapatelefon augusztus második felétől lesz kapható hazánkban is.

a címlapról