Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 24. 14:54

Akár kétméteres zuhanást is túlél az új Gorilla Glass

Az okostelefonokra szánt, strapabíró üveg legújabb generációja hamarosan piacra kerül.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Már a csőben van az okostelefonokról jól ismert strapabíró Gorilla Glass üvegborítás legújabb, Victus névre keresztelt generációja, amely a gyártó Corning ígérete szerint akár kétméteres eséseket is átvészel, kemény, durva felületekre. A cég ígérete szerint továbbá az új termék kétszer jobban ellenáll a karcolásoknak, mint elődje, a Gorilla Glass 6. A Corning egyelőre nem közölte, az új üvegtípus mikor mutatkozik be, annyit azonban elárult, az a "közeljövőben" feltűnik majd a Samsung termékein - nem lenne meglepő ha a vállalat a rövidesen megjelenő Galaxy Note 20 modellekre célozna.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról