Szerző: Koi Tamás

2020. július 21. 14:08

Megérkezett a Google Meet az androidos Gmailbe

A Google előzetes ígéretéhez híven elérhetővé tette a Gmail androidos és iOS-es appokon keresztül is a Meet videokonferencia-szolgáltatást.

Mostantól az androidos készülékekkel rendelkező felhasználók is elérhetik közvetlenül a Gmail applikáció alól a Google online videokonferencia-platformját, a Meetet - egy héttel azután, hogy az app frissített funkciója iOS platformon már megjelent.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

A Gmail app frissítését követően az androidos app egy "Meet" tabbel egészül ki, ahonnan a felhasználók meglévő meetingekhez csatlakozhatnak vagy újakat hozhatnak létre. A funkciót alapértelmezésként bekapcsolja a Google, szerencsére akit zavar - mert mondjuk a rivális Teams vagy Zoom platformok egyikét használja a videokonferenciákhoz - az kikapcsolhatja az új beépülőt az alkalmazás beállításainál.

A koronavírus járvánnyal a riválisokhoz hasonlóan repülőrajtot vevő Meet térnyerését a Google különböző integrációs törekvésekkel segíti, így a platform májusban bekerült a vállalati felhasználók számára kínált G Suite csomag alatt elérhető vállalati Gmail felületre, később pedig további szolgáltatás-integrációt tervez a fejlesztőcsapat az üzleti alkalmazások esetében.

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 1. 11:00

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.