Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 16. 14:33

Elrajtolt a Mozilla VPN

Az eredetileg kísérleti jelleggel indított szolgáltatás stabil kiadása egyelőre csak néhány országban vehető igénybe, 5 dolláros havidíj mellett.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Elrajtolt a Mozilla VPN szolgáltatása, az eddig béta címkés megoldást most már bárki igénybe veheti, havi 5 dollárért - legalábbis a támogatott régiókban, az ugyanis első körben az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Malajziában és Új Zélandon válik elérhetővé, a szervezet azonban azt ígéri, még idén folytatja a terjeszkedést a szolgáltatással. A VPN-ből nem lesz ingyenes verzió, a cég teljes egészében az előfizetésekből tartja fent a terméket, cserébe viszont ígérete szerint nem értékesíti a felhasználói adatokat. Ez utóbbit megerősíti, hogy a Mozilla VPN a svédországi központú, Mullvad VPN szolgáltatásra épít, amely irányelvei között szintén szerepel, hogy a cég nem naplózza az ügyfelek IP címét és tevékenységét.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról