Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 16. 14:33

Elrajtolt a Mozilla VPN

Az eredetileg kísérleti jelleggel indított szolgáltatás stabil kiadása egyelőre csak néhány országban vehető igénybe, 5 dolláros havidíj mellett.

Murphy és a biztonságos programozás: néhány tanulságos történet (x)

Klasszikus security fail mesék kíváncsi fejlesztőknek.

Murphy és a biztonságos programozás: néhány tanulságos történet (x) Klasszikus security fail mesék kíváncsi fejlesztőknek.

Elrajtolt a Mozilla VPN szolgáltatása, az eddig béta címkés megoldást most már bárki igénybe veheti, havi 5 dollárért - legalábbis a támogatott régiókban, az ugyanis első körben az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Malajziában és Új Zélandon válik elérhetővé, a szervezet azonban azt ígéri, még idén folytatja a terjeszkedést a szolgáltatással. A VPN-ből nem lesz ingyenes verzió, a cég teljes egészében az előfizetésekből tartja fent a terméket, cserébe viszont ígérete szerint nem értékesíti a felhasználói adatokat. Ez utóbbit megerősíti, hogy a Mozilla VPN a svédországi központú, Mullvad VPN szolgáltatásra épít, amely irányelvei között szintén szerepel, hogy a cég nem naplózza az ügyfelek IP címét és tevékenységét.

4 alkalmas, 12 órás biztonságos szoftverfejlesztés alapjai és Scrum otthonról képzésekkel köszönünk el 2020-tól.

a címlapról