Szerző: Hlács Ferenc

2020. július 16. 14:33

Elrajtolt a Mozilla VPN

Az eredetileg kísérleti jelleggel indított szolgáltatás stabil kiadása egyelőre csak néhány országban vehető igénybe, 5 dolláros havidíj mellett.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Elrajtolt a Mozilla VPN szolgáltatása, az eddig béta címkés megoldást most már bárki igénybe veheti, havi 5 dollárért - legalábbis a támogatott régiókban, az ugyanis első körben az Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Szingapúrban, Malajziában és Új Zélandon válik elérhetővé, a szervezet azonban azt ígéri, még idén folytatja a terjeszkedést a szolgáltatással. A VPN-ből nem lesz ingyenes verzió, a cég teljes egészében az előfizetésekből tartja fent a terméket, cserébe viszont ígérete szerint nem értékesíti a felhasználói adatokat. Ez utóbbit megerősíti, hogy a Mozilla VPN a svédországi központú, Mullvad VPN szolgáltatásra épít, amely irányelvei között szintén szerepel, hogy a cég nem naplózza az ügyfelek IP címét és tevékenységét.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról