Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 26. 14:09

Drónnal szállított ki pizzát a Domino's Hollandiában

Zandvoort tengerpartján teljesítette a megrendelést a hatrotoros - egyelőre tesztjelleggel.

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Egyre közelebb araszolnak a valósághoz a futárdrónok: a Domino's Pizza a hollandiai Zandvoort tengerpartján sikeresen végzett tesztkiszállítást egy drón segítségével. Persze a szolgáltatás kereskedelmi rajtja kapcsán még nem árult el konkrétumokat az étteremlánc, azt mindenesetre elmondta, a drónos kiszállítással elsősorban a nehezen megközelíthető helyeket veszi majd célba - azzal nem csak szárazföldre tud majd kiszállítani, de akár hajókra is eljuttathatja a megrendelt pizzákat. Noha a drónok már lényegében készen állnak a feladatra, a hasonló légi kiszállítást a helyi szabályozásoknak még le kell követniük.

domidron

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról