Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 3. 10:12

Októberben jön a Sega apró, kézi nosztalgiakonzolja

A Game Gear Micro négyféle színben, négyféle játékpalettával lesz kapható.

Új nosztalgiakonzolt jelentett be a Sega, ezúttal a vállalat egykori Game Boy kihívója, a Game Gear tér vissza lekicsinyített formában. A Game Gear Micro valóban egészen apróra sikerült, mindössze 80x43 milliméter - közepén egy még parányibb, alig 1 hüvelykes kijelzővel. A játékhoz tehát érdemes lesz felcsapni az olvasószemüveget - vagy megvásárolni a Sega által kínált, ugyancsak retro hatású nagyítós előtétet.

2:19
 

『ゲームギアミクロ』プロモーション映像

Még több videó

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A Game Gear Micro négyféle színben, fekete, sárga, kék és piros kivitelben jelenik meg, amelyek mind más-más játékokat tartalmaznak majd, az eszközökre egyenként négy-négy darab cím lesz előre telepítve. Az apró konzolok október 6-án rajtolnak Japánban, 46 dollárnak megfelelő árcédulával, azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, a gyártó tervez-e nemzetközi terjeszkedést a termékkel.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 13:49

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!