Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 3. 10:12

Októberben jön a Sega apró, kézi nosztalgiakonzolja

A Game Gear Micro négyféle színben, négyféle játékpalettával lesz kapható.

Új nosztalgiakonzolt jelentett be a Sega, ezúttal a vállalat egykori Game Boy kihívója, a Game Gear tér vissza lekicsinyített formában. A Game Gear Micro valóban egészen apróra sikerült, mindössze 80x43 milliméter - közepén egy még parányibb, alig 1 hüvelykes kijelzővel. A játékhoz tehát érdemes lesz felcsapni az olvasószemüveget - vagy megvásárolni a Sega által kínált, ugyancsak retro hatású nagyítós előtétet.

2:19
 

『ゲームギアミクロ』プロモーション映像

Még több videó

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

A Game Gear Micro négyféle színben, fekete, sárga, kék és piros kivitelben jelenik meg, amelyek mind más-más játékokat tartalmaznak majd, az eszközökre egyenként négy-négy darab cím lesz előre telepítve. Az apró konzolok október 6-án rajtolnak Japánban, 46 dollárnak megfelelő árcédulával, azt ugyanakkor egyelőre nem tudni, a gyártó tervez-e nemzetközi terjeszkedést a termékkel.

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról