Szerző: Koi Tamás

2020. június 2. 11:25

Már Európában is elérhető a Samsung elforduló tévéje

Bár már egy ideje lerántotta a leplet a Samsung a 43 hüvelykes képátlójú, pivot-módba forgatható tévéjéról, a Sero-ról, a készülék csak most tört ki Dél-Korea határain belülről.

Európában és a tengerentúlon is a boltokba küldte a Samsung mindeddig talán legkülönösebb tévékészülékét, a Sero-t, mely egyes, speciális üzleti és egészségügyi területeken használt monitorokhoz hasonlóan portré módot is támogat.

00:48
 

The Sero: The First Unveil at CES 2020 | Samsung

Még több videó

Pénteken rajtol a SYSADMINDAY!

Július 17-én délután üzemeltetői majális a szellős Duna-parton. Gyere Te is!

Pénteken rajtol a SYSADMINDAY! Július 17-én délután üzemeltetői majális a szellős Duna-parton. Gyere Te is!

A 43 hüvelykes 4K QLED panellel szerelt megjelenítő ráadásul nem is akárhogyan fordítja meg a tájolást: a panel mozgatását egy motor végzi. A Samsung emellett megoldotta, hogy saját okostelefonjait elég legyen csak hozzáérinteni a készülék egy pontjához (kvázi párosítás), ezt követően pedig a tévé paneljének tájolása automatikusan a mobil kijelzőjének tájolásához igazodik.

A különös tévékészülék mechanikus szerkezetének része a speciális állványzat, ami ugyan problémássá teheti a bútorba építést, cserébe viszont az állványban jut hely egy 60 wattos, 4.1 csatornás hangszórórendszernek is.

A Sero Nagy-Britanniában és Észak-Amerikában került forgalomba június elején, 1599 angol fontos vagy 1999 dolláros fogyasztói áron.

a címlapról