Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 28. 14:30

A TikTok babérijaira tör a Facebook új, kísérleti alkalmazása

A rövid, zenés videókra építő Collab meghívásos béta formájában rajtol.

Újabb kísérleti appal próbálkozik a Facebook, a közösségi óriás Collab nevű alkalmazásával a népszerű TikTok duett funkcionalitásából merít: az appban a felhasználók saját videóikat keverhetik, és tehetnek közzé közös performanszokat, illetve mások tartalmait is böngészhetik. Fontos különbség ugyanakkor a TikTokkal szemben, hogy a Collab felületén bármely felhasználó videóival lehetőség van összefonni a saját tartalmakat, míg a rivális szolgáltatásban csak a felhasználó által jóváhagyott partnerek szállhatnak be a "duettekbe".

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

A Collab elsősorban zenés videókra épít, amelyek maximális hossza 15 másodperc lehet. A megoldás első körben meghívásos béta formájában lesz elérhető az Egyesült Államokban és Kanadában, a közösségi óriás pedig a tapasztalatok alapján dönt majd a potenciális terjeszkedésről.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. augusztus 2. 14:14

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!