Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 15. 15:55

Leghamarabb 2022-ben érkezhet az Apple AR szemüvege

Két új, olcsó iPad viszont egy éven belül piacra kerülhet.

Újabb pletykákról számolt be a MacRumorsnak az Apple háza táján jól értesült elemző Ming-Chi Kuo, aki szerint leghamarabb 2022-ben jelenhet meg a cég jó ideje rebesgetett AR szemüvege. Az Apple Glassesként emlegetett eszköz a lap szerint a hosszútávú, kényelmes viselet érdekében szövetborítást kap, illetve egy új operációs rendszert futtat majd, rOS (reality OS) néven. A szemüveg a hangparancsok mellett érintőpanelen keresztül és akár fejmozdulatokkal is vezérelhető lehet.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x)

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x) A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Ami a cég rövidebb távú terveit illeti, Kuo szerint két új iPad is a csőben van, a jelenlegi eszközöknél nagyobb kijelzőkkel: egy 10,8 hüvelykes modellről és egy 8,5-9 hüvelyk közötti iPad Miniről van szó, előbbi még az idei év második felében, utóbbi jövő év elején láthat napvilágot. A készülékekkel a vállalat az iPhone SE-vel megismert stratégiát követi majd az elemző szerint, vagyis az eszközök a cég termékeihez képest barátságos árcédulával érkeznek majd.

a címlapról