Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 15. 15:55

Leghamarabb 2022-ben érkezhet az Apple AR szemüvege

Két új, olcsó iPad viszont egy éven belül piacra kerülhet.

Újabb pletykákról számolt be a MacRumorsnak az Apple háza táján jól értesült elemző Ming-Chi Kuo, aki szerint leghamarabb 2022-ben jelenhet meg a cég jó ideje rebesgetett AR szemüvege. Az Apple Glassesként emlegetett eszköz a lap szerint a hosszútávú, kényelmes viselet érdekében szövetborítást kap, illetve egy új operációs rendszert futtat majd, rOS (reality OS) néven. A szemüveg a hangparancsok mellett érintőpanelen keresztül és akár fejmozdulatokkal is vezérelhető lehet.

Hogyan akadályoz meg egy fejlesztő 14 karakterrel egy hackertámadást (x)

Sokszor gondoljuk, hatalmas erőfeszítés ellehetetleníteni egy támadást, pedig nem feltétlenül.

Hogyan akadályoz meg egy fejlesztő 14 karakterrel egy hackertámadást (x) Sokszor gondoljuk, hatalmas erőfeszítés ellehetetleníteni egy támadást, pedig nem feltétlenül.

Ami a cég rövidebb távú terveit illeti, Kuo szerint két új iPad is a csőben van, a jelenlegi eszközöknél nagyobb kijelzőkkel: egy 10,8 hüvelykes modellről és egy 8,5-9 hüvelyk közötti iPad Miniről van szó, előbbi még az idei év második felében, utóbbi jövő év elején láthat napvilágot. A készülékekkel a vállalat az iPhone SE-vel megismert stratégiát követi majd az elemző szerint, vagyis az eszközök a cég termékeihez képest barátságos árcédulával érkeznek majd.

4 alkalmas, 12 órás biztonságos szoftverfejlesztés alapjai és Scrum otthonról képzésekkel köszönünk el 2020-tól.

a címlapról