Szerző: Hlács Ferenc

2020. május 4. 12:35

Elköszön a macOS-től a SteamVR

A Valve VR platformjával mostantól csak Windowsra és Linuxra fókuszál.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Elengedi a macOS kezét a SteamVR, a Valve fórumposztjában bejelentette, VR platformja legutóbbi frissítését követően már nem támogatja az Apple rendszerét. Ezzel a cég fejlesztőcsapatának erőforrásait teljes egészében a SteamVR Windowsra és Linuxra szánt verzióihoz allokálja. A lépés valószínűleg nem sokakat érint majd fájdalmasan, ugyanis ahogy a TechCrunch is rámutat, a Valve adatai szerint a Steam felhasználók alig 4 százaléka használ macOS-t, közöttük pedig alig látható a VR-használók aránya. Az immár legacy kategóriás régebbi buildek továbbra is elérhetők maradnak a rendszeren.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról