Szerző: Koi Tamás

2020. április 20. 12:25

Egy rakás dokumentumfilmet kitett a YouTube-ra a Netflix

Több népszerű doku-sorozatot is elérhetővé tett ingyenesen saját YouTube-csatornáján a Netflix.

A koronavírus-világjárvány idején otthon maradók szórakoztatására és tanítására egyaránt alkalmas tartalmakat tett ingyenesen elérhetővé a Netflix saját YouTube-csatornáján. Így ingyenesen nézhető többek közt a Planet Earth nyomdokaiban járó, David Attenborough által narrált Our Planet vagy éppen a csecsemők fejlődését megörökítő Babies. A teljes lista megtalálható a csatornán

49:28
 

Our Planet | Planet Diversity | FULL EPISODE | Netflix

Még több videó

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori

Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

Égbe révedő informatikusok: az Időkép-sztori Mi fán terem az előrejelzés, hogy milyen infrastruktúra dolgozik az Időkép alatt, mi várható a deep learning modellek térnyerésével?

A Netflix egyébként a koronavírus-világjárvány hatására minden eddiginél nagyobb nézőszámot regisztrál, ami nem kimondottan jó hír az infrastruktúra-szolgáltatóknak. A streamingszolgáltató a hálózatok terhelését enyhítendő több hasonló szolgáltatóval (többek közt a YouTube-bal) együtt vállalták, hogy csökkentik a streaming videók bitrátáját, hogy a lejátszás sávszélesség-igénye ezzel arányosan csökkenjen.

A cég emellett a filmiparban érdekelt produkciós cégek, partnerek számára egy 150 millió dolláros pénzügyi alapot hozott létre, hogy enyhítse a tartalomelőállításban utazó társaságok veszteségeit.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról