Szerző: Koi Tamás

2020. április 9. 11:14

Már 50 millió előfizető felett jár a Disney+

A várakozáson felüli számú előfizetőkhöz ért el mostanra a Disney saját videostreaming-szolgáltatása, a Disney+.

Bár a Netflix megingathatatlannak látszó pozícióit még nem veszélyezteti, mindenesetre mostanra elég jól áll az online videostreaming-szolgáltatások piacán a Disney+, mely nagyjából öt hónap leforgása alatt mostanra mintegy 50 millió előfizetőt gyűjtött magának.

Arról ugyanakkor már megoszlanak a vélemények, hogy ezt az előfizetői bázist hogyan sikerül majd megtartani, amikor mindenki megnézte a Mandalorian összes elérhető epizódját vagy éppen a Marvel filmkínálatot, szakértők szerint ugyanakkor még egy (pontosabban kettő) fontos szempont közrejátszhatott abban, hogy a Disney behúzott ennyi fizető ügyfelet ilyen rövid idő alatt.

babyyoda

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x)

A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Száz új fejlesztőt keres a Docler, akár 2,5 milliós fizetéssel (x) A IT szektorban is kimagasló bérezéssel keresi a legjobb magyar fejlesztőket a Docler Holding - nem csak a hazai irodákba.

Ezek közül az egyik a nyugati világban éppen most tomboló koronavírus, mely miatt százmilliók kénytelenek otthon maradni, és szabadidejükben a streamingplatformok által biztosított kínálatot fogyasztva múlatni a napokat, a másik pedig a szolgáltatási terület kiterjesztése a nagy nyugat-európai országokra.

Hogy az eredeti tervek mennyire megváltoztak, azt jól mutatja, hogy a Disney a szolgáltatás tavaly novemberi rajtjakor 2024-re számolt azzal, hogy az ügyfélbázis elérheti a 60-90 milliós határt - ehhez már csak alig egy Magyarországnyi előfizető hiányzik.

a címlapról