:

Szerző: Koi Tamás

2020. április 9. 11:14

Már 50 millió előfizető felett jár a Disney+

A várakozáson felüli számú előfizetőkhöz ért el mostanra a Disney saját videostreaming-szolgáltatása, a Disney+.

Bár a Netflix megingathatatlannak látszó pozícióit még nem veszélyezteti, mindenesetre mostanra elég jól áll az online videostreaming-szolgáltatások piacán a Disney+, mely nagyjából öt hónap leforgása alatt mostanra mintegy 50 millió előfizetőt gyűjtött magának.

Arról ugyanakkor már megoszlanak a vélemények, hogy ezt az előfizetői bázist hogyan sikerül majd megtartani, amikor mindenki megnézte a Mandalorian összes elérhető epizódját vagy éppen a Marvel filmkínálatot, szakértők szerint ugyanakkor még egy (pontosabban kettő) fontos szempont közrejátszhatott abban, hogy a Disney behúzott ennyi fizető ügyfelet ilyen rövid idő alatt.

babyyoda

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ezek közül az egyik a nyugati világban éppen most tomboló koronavírus, mely miatt százmilliók kénytelenek otthon maradni, és szabadidejükben a streamingplatformok által biztosított kínálatot fogyasztva múlatni a napokat, a másik pedig a szolgáltatási terület kiterjesztése a nagy nyugat-európai országokra.

Hogy az eredeti tervek mennyire megváltoztak, azt jól mutatja, hogy a Disney a szolgáltatás tavaly novemberi rajtjakor 2024-re számolt azzal, hogy az ügyfélbázis elérheti a 60-90 milliós határt - ehhez már csak alig egy Magyarországnyi előfizető hiányzik.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 30. 04:30

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.