Szerző: Koi Tamás

2020. március 23. 13:50

Koronavírus: növeli az áteresztőképességet a BIX

Kedvezményekkel igyekszik az internetszolgáltatók esetleges kapacitásgondjain enyhíteni a BIX-et üzemeltető Internetszolgáltatók Tanácsa Egyesület a koronavírus-világjárvány miatt kialakult helyzetben.

Nem csak a végfelhasználók, hanem maguk a távközlési szolgáltatók is részesülhetnek kedvezményben a koronavírus-világjárvány miatt kialakult helyzetben: Ezúttal a BIX-et üzemeltető Internetszolgáltatók Tanácsa Egyesület jelentette be, hogy különféle könnyítéseket biztosít a hozzá csatlakozó internetszolgáltatók számára.

A március 15-i hatállyal életbe lépő, visszamenőleg is érvényes kedvezmények sora a következő:

  • minden, addig csak tartalék célú csatlakozáson keresztül felár nélkül engedélyezi a forgalmazást,
  • minden, addig korlátozott csatlakozáson a sávszélesség korlát átlépését díjmentessé teszi,
  • minden 1Gb-es csatlakozáson biztosítja a 10Gb-re történő áttérést,
  • - lehetővé teszi, hogy a szolgáltatók további 10 Gbps-os kapcsolatokat alakítsanak ki a BIX Victor Hugo utcai központjában.

Az egyesület emellett a bővítési és hibaelhárítási igényeket soron kívül teljesíti.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Az ISzT emellett közölte, az eddigi tapasztalatok alapján a múlt hét óta több százezer otthoni távmunka-végző, valamint diák és hallgató megjelenése a hálózatokon átlagosan 25%-os terhelésnövekedést okozott, mely jellemzően nem haladja meg a hétvégi és esti csúcsokat. A BIX kapacitása a szervezet szerint a jelenlegi forgalom dupláját is biztonsággal képes lenne kiszolgálni.

 

Szerkesztőségi csapatunkba padavanokat keresünk, akik hozzánk hasonló elveket vallanak a tájékoztatásról és nyitottak az éles kiképzésre.

a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 10:40

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!