Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 9. 14:18

A 2K Games is kivonja címeit a Geforce Now felületéről

A játékkiadó ismeretlen okokból hagyja ott az Nvidia játékstreaming szolgáltatását.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra?

Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Jöhet a malware-cunami az iPhone-okra? Nyílik az iOS, de tényleg annyira veszélyes ez? Annyira azért nem kell félni, elég sok kontroll van még az Apple-nél.

Fájdalmas gyomrost kapott az Nvidia játékstreaming szolgáltatása, a 2K Games játékkiadó ugyanis kivonta címeit a GeFroce Now felületéről. A kiadóhoz olyan játékok köthetők, mint a BioShock, Borderlands vagy épp a Civilization sorozatok. Egyelőre egyik fél sem adott magyarázatot a 2K Games visszavonulására, az Nvidia ugyanakkor arról beszélt, már tárgyal a céggel a helyzet orvoslását illetően. Nem ez az első kiadó, amely kihátrál az Nvidia szolgáltatása mögül, az elmúlt hetekben az Activision Blizzard, valamint a Bethesda is így tett, szintén indoklás nélkül - jó eséllyel licencelési problémákról van szó.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról