Szerző: Hlács Ferenc

2020. március 4. 14:36

Még idén jöhet a 14,1 hüvelykes MacBook Pro

Az új modell iparági pletykák szerint a sorozat 13 hüvelykes tagjait váltja majd.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x)

Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Hogyan lehet növelni a fejlesztés hatékonyságát? (x) Gyere el az Alerant webinárjára és nézd meg, hogyan lehet gyakran módosítani az alkalmazásokat, majd biztonságosan élesbe állni.

Új, 14,1 hüvelykes modellel bővülhet az Apple MacBook Pro szériája a gyártó csőben lévő  termékei kapcsán jellemzően jól értesült Ming-Chi Kuo értesülései alapján. Az elemző szerint a cupertinói óriás még idén leváltja a sorozat 13 hüvelykes modelljeit a nagyobb kiadással, amely ráadásul mini-LED kijelzővel érkezik, így többek között jobb kontrasztarányt és szélesebb színtartományokat ígér. Az eszköz továbbá vélhetően a 16 hüvelykes kiadásból már ismert, továbbfejlesztett billentyűzetet is megkapja majd - illetve utóbbi modell frissített kiadásában is mini-LED panelre lehet számítani.

Május 18-19-én biztonságos szoftverfejlesztés és Scrum újdonságaira fókuszáló meetupokat rendezünk, 2 nap alatt összesen 10 klassz előadással.

a címlapról