:

Szerző: Koi Tamás

2020. január 29. 15:03

Hotelláncot nyit az Atari

Némileg kimozdulva komfortzónájából, új területet, a vendéglátást célozza meg az Atari. 

Mondhatni komfortzónájából kimozdulva számára új területre merészkedik az 1972-ben létrehozott videojáték-ikon, az Atari. A cég bejelentette, hogy hotelláncot hoz létre az Egyesült Államokban, az első létesítményt pedig mindjárt idén megnyitja az arizonai Phoneixben.

atarihotel

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A cég által kiadott sajtóközlemény szerint az Atari hotelek nem pusztán olyan helyek lesznek, ahol egy-egy kényelmes éjszakát eltölt egy vendég vagy egy egész család, vagyis a hotelek a legkevésbé sem tekinthetők a klasszikus Hiltonok versenytársának. Hogy pontosan mi lesz az, ami különlegessé teszi az Atari logóval ellátott vendéglátóhelyeket, az egyelőre nem teljesen világos, azon kívül, hogy a létesítmények tele lesznek AR és VR eszközökkel, melyek a modern játék(világ) már-már elengedhetetlen kellékei.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 6. 14:21

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.