Hotelláncot nyit az Atari

Némileg kimozdulva komfortzónájából, új területet, a vendéglátást célozza meg az Atari. 

Mondhatni komfortzónájából kimozdulva számára új területre merészkedik az 1972-ben létrehozott videojáték-ikon, az Atari. A cég bejelentette, hogy hotelláncot hoz létre az Egyesült Államokban, az első létesítményt pedig mindjárt idén megnyitja az arizonai Phoneixben.

atarihotel

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

A cég által kiadott sajtóközlemény szerint az Atari hotelek nem pusztán olyan helyek lesznek, ahol egy-egy kényelmes éjszakát eltölt egy vendég vagy egy egész család, vagyis a hotelek a legkevésbé sem tekinthetők a klasszikus Hiltonok versenytársának. Hogy pontosan mi lesz az, ami különlegessé teszi az Atari logóval ellátott vendéglátóhelyeket, az egyelőre nem teljesen világos, azon kívül, hogy a létesítmények tele lesznek AR és VR eszközökkel, melyek a modern játék(világ) már-már elengedhetetlen kellékei.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 18:58

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.