Már közlekedési jegyet is lehet venni a Simple-lel

Immár nem csak a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. appján keresztül vásárolhatók meg a közlekedési jegyek és bérletek, a piacra viszonteladóként belépett a Simple-t jegyző OTP Mobil is.

Az előzetes beharangozónak megfelelően mától immár a Simple mobilapplikáción keresztül is vásárolhatnak különféle közlekedési jegyeket és bérleteket annak felhasználói, így a mobilos jegyvásárláshoz mostantól nem kizárólag a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. Mobiljegy nevű appja használható.

otp_simple_sajtokozlemeny_0128

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Az alkalmazás frissítését követően így a tatabányai T-busz bérletei és időalapú jegyei mellett a budapesti tömegközlekedést üzemeltető BKK egyes jegyei és bérletei is elérhetők. A jegyek és bérletek ára az appban regisztrált bankkártyákkal fizethető ki, az érvényesség igazolása pedig éppúgy történik, mint a Mobiljegy alkalmazásnál, azaz először QR-kódot kell beolvastatni a telefonnal, majd a megjelent animált képet kérésre meg kell mutatni a sofőrnek vagy az ellenőrnek.

Az új funkció a Simple 3.15.0-s verziójától kezdődően érhető el.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:49

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.