:

Szerző: Koi Tamás

2020. január 27. 14:47

Itt egy dudor, ott egy púp - mit akarsz, cserébe hajlik a kijelző!

Rövidesen megjelenhet a Verizon kínálatában a vadonatúj, hajlítható kijelzős pengetelefon, az új Motorola Razr, melyet a gyártó sajátosan reklámoz.

Nem lehet azzal vádolni a Motorolát, hogy nem őszinte legújabb reklámjában, vagy inkább beharangozójában, melyet a vadonatúj, hajlítható kijelzős Razr-nek szentel. Az új generációs pengetelefon várhatóan februárban fog landolni a Verizon kínálatában szolgáltató-exkluzív termékként, 1499 dolláros árcédulával - vagyis meglehetősen borsos áron. Az alábbi videóból az is kiderül, hogy hogyan kell bánni az újdonsággal:

00:43
 

Caring for razr

Még több videó

A kisfilmben feltűnik a kulcsmondat, amit valószínűleg kevés olyan vásárló akar olvasni, aki majd 600 ezer forintnyi keményvalutát kicsengetett egy telefonért:

A KIJELZŐT HAJLÍTÁSRA TERVEZTÉK. A KISEBB KITÜREMKEDÉSEK, GÖRÖNGYÖK NORMÁLISAK.

Ha ezt a Samsung időben kitalálta volna, valószínűleg egy meglehetősen súlyos PR-katasztrófától mentette volna meg magát.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 4. 23:34

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.