Itt egy dudor, ott egy púp - mit akarsz, cserébe hajlik a kijelző!

Rövidesen megjelenhet a Verizon kínálatában a vadonatúj, hajlítható kijelzős pengetelefon, az új Motorola Razr, melyet a gyártó sajátosan reklámoz.

Nem lehet azzal vádolni a Motorolát, hogy nem őszinte legújabb reklámjában, vagy inkább beharangozójában, melyet a vadonatúj, hajlítható kijelzős Razr-nek szentel. Az új generációs pengetelefon várhatóan februárban fog landolni a Verizon kínálatában szolgáltató-exkluzív termékként, 1499 dolláros árcédulával - vagyis meglehetősen borsos áron. Az alábbi videóból az is kiderül, hogy hogyan kell bánni az újdonsággal:

00:43
 

Caring for razr

Még több videó

A kisfilmben feltűnik a kulcsmondat, amit valószínűleg kevés olyan vásárló akar olvasni, aki majd 600 ezer forintnyi keményvalutát kicsengetett egy telefonért:

A KIJELZŐT HAJLÍTÁSRA TERVEZTÉK. A KISEBB KITÜREMKEDÉSEK, GÖRÖNGYÖK NORMÁLISAK.

Ha ezt a Samsung időben kitalálta volna, valószínűleg egy meglehetősen súlyos PR-katasztrófától mentette volna meg magát.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:44

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.