A Call of Duty az évtized játéka

A sorozat egy évtizede gyakorlatilag uralja az amerikai eladásokat, csak a Rockstar Games játékai és a Minecraft tudott beférkőzni a 10-es listába.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó legfrissebb jelentését az NPD Group, ezúttal azonban nem csak a decemberi hónapra, hanem a teljes évre és az évtizedre vonatkozóan is kaptunk toplistákat. Bár az élen a Rockstar Games fejlesztőcsapat Grand Theft Auto V játéka áll 115 millió eladott példánnyal (mely egyben minden idők legnyereségesebb szórakoztatóipari terméke), azonban a maradék kilenc helyből hetet a Call of Duty széria csípett meg, sőt a 15-ös listán már 10 CoD játék van. A teljes decemberi, az éves, és az évtizedes listáért irány játékmellékletünk, a Gamekapocs.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 27. 19:43

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.