Szerző: Bőle György

2020. január 24. 12:18

A Call of Duty az évtized játéka

A sorozat egy évtizede gyakorlatilag uralja az amerikai eladásokat, csak a Rockstar Games játékai és a Minecraft tudott beférkőzni a 10-es listába.

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x)

A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Miért a Go a legjobban vágyott programozási nyelv? (x) A HackerRank 2020-as kutatása szerint a legtöbb fejlesztő a Go-t tanulja majd meg legújabb nyelvének - nézzük miért!

Közzétette az amerikai játékpiac teljesítményét monitorozó legfrissebb jelentését az NPD Group, ezúttal azonban nem csak a decemberi hónapra, hanem a teljes évre és az évtizedre vonatkozóan is kaptunk toplistákat. Bár az élen a Rockstar Games fejlesztőcsapat Grand Theft Auto V játéka áll 115 millió eladott példánnyal (mely egyben minden idők legnyereségesebb szórakoztatóipari terméke), azonban a maradék kilenc helyből hetet a Call of Duty széria csípett meg, sőt a 15-ös listán már 10 CoD játék van. A teljes decemberi, az éves, és az évtizedes listáért irány játékmellékletünk, a Gamekapocs.

Előfizetési lehetőség a NetAcademia és a Training360 mind a 600 online tanfolyamára 1 éven át 1 tanfolyam áráért. Siess, ez az őrült ajánlat csak október 31-ig él!

a címlapról