:

Szerző: Hlács Ferenc

2019. december 6. 13:42

Akkus Echo hangszórót dob piacra az Amazon

Az új modell 10 óra folyamatos zenelejátszást ígér egy feltöltéssel - igaz, egyelőre csak Indiában.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Akkumulátoros Echo okoshangszóróval rukkolt elő az Amazon, a vállalat az Echo Input (Portable Smart Speaker Edition) névre keresztelt eszközt kifejezetten az indiai piacra szánja - máshol jelen állás szerint nem is teszi elérhetővé. A cég szerint a régióban a felhasználók leggyakrabban hallott visszajelzése volt, hogy hordozható Echo hangszórót szeretnének, amelyet a ház különböző részeibe magukkal vihetnek. A 4800 mAh kapacitású akkuval szerelt új modellel ezt megtehetik, a gyártó szerint továbbá akár 10 óra folyamatos zenelejátszásra is képes az eszköz egy feltöltéssel. A készülék Indiában december közepén válik elérhetővé, 70 dollárnak megfelelő áron.

echoamzn

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 6. 06:41

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.