Szerző: Hlács Ferenc

2019. december 6. 13:42

Akkus Echo hangszórót dob piacra az Amazon

Az új modell 10 óra folyamatos zenelejátszást ígér egy feltöltéssel - igaz, egyelőre csak Indiában.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda

Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Színfalak mögött: így épül egy szoftverfejlesztő iroda Betekintést nyújtunk olyan folyamatokba, melyek sokszor teljesen láthatatlanok a munkavállalók számára.

Akkumulátoros Echo okoshangszóróval rukkolt elő az Amazon, a vállalat az Echo Input (Portable Smart Speaker Edition) névre keresztelt eszközt kifejezetten az indiai piacra szánja - máshol jelen állás szerint nem is teszi elérhetővé. A cég szerint a régióban a felhasználók leggyakrabban hallott visszajelzése volt, hogy hordozható Echo hangszórót szeretnének, amelyet a ház különböző részeibe magukkal vihetnek. A 4800 mAh kapacitású akkuval szerelt új modellel ezt megtehetik, a gyártó szerint továbbá akár 10 óra folyamatos zenelejátszásra is képes az eszköz egy feltöltéssel. A készülék Indiában december közepén válik elérhetővé, 70 dollárnak megfelelő áron.

echoamzn

A kraftie a HWSW IT-karrierrel foglalkozó, immár sok tízezer IT szakembert mozgató meetup- és podcast-sorozata. Mostantól pedig már egy hírlevél is! Iratkozz fel Te is, ha szeretnél heti egyszer egy rövid, de értékes karrierfókuszú tartalmat kapni.

a címlapról