Szerző: Hlács Ferenc

2019. december 6. 13:42

Akkus Echo hangszórót dob piacra az Amazon

Az új modell 10 óra folyamatos zenelejátszást ígér egy feltöltéssel - igaz, egyelőre csak Indiában.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Akkumulátoros Echo okoshangszóróval rukkolt elő az Amazon, a vállalat az Echo Input (Portable Smart Speaker Edition) névre keresztelt eszközt kifejezetten az indiai piacra szánja - máshol jelen állás szerint nem is teszi elérhetővé. A cég szerint a régióban a felhasználók leggyakrabban hallott visszajelzése volt, hogy hordozható Echo hangszórót szeretnének, amelyet a ház különböző részeibe magukkal vihetnek. A 4800 mAh kapacitású akkuval szerelt új modellel ezt megtehetik, a gyártó szerint továbbá akár 10 óra folyamatos zenelejátszásra is képes az eszköz egy feltöltéssel. A készülék Indiában december közepén válik elérhetővé, 70 dollárnak megfelelő áron.

echoamzn

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 4. 05:39

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.