Ilyen, amikor kellemes karácsonyt kíván a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat

Adventi naptárat nyitogatni mindig izgalmas, különösen ha a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat készítette.

Az adventi naptárak nyitogatása minden gyermek egyik kedvenc időtöltése így december elejétől egészen karácsonyig, ám hogy a jóból a (biztonságtudatos) felnőttek is kivegyék a részüket, arról gondoskodik a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete, mely tegnap meglepett minket egy egészen speciális adventi naptárral.

advent

A szervezet szerint 

Az IT biztonsági adventi naptár minden napra tartogat egy – egy hasznos tippet, tanácsot, amely hozzájárulhat az online biztonság növeléséhez.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy 10 alkalmas, 30 órás online képzéssel.

Ilyeneket, mint például lehetőleg kerüljük a nyilvános Wi-Fi hotspotokat, főleg, ha netbankba szeretnénk belépni, vagy használjunk kettős hitelesítést (kétfaktoros autentikációt), ahol csak lehetséges. Aki a karácsonyig hátralévő időszakban tovább kívánja növelni IT-biztonsági tudatosságát (már ha van ilyen), az megtalálja a szakszolgálat adventi naptárát az alábbi linken.

Jó nyitogatást!

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 29. 12:07

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy 10 alkalmas, 30 órás online képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.