:

Szerző: Koi Tamás

2019. december 2. 10:30

Ilyen, amikor kellemes karácsonyt kíván a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat

Adventi naptárat nyitogatni mindig izgalmas, különösen ha a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat készítette.

Az adventi naptárak nyitogatása minden gyermek egyik kedvenc időtöltése így december elejétől egészen karácsonyig, ám hogy a jóból a (biztonságtudatos) felnőttek is kivegyék a részüket, arról gondoskodik a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete, mely tegnap meglepett minket egy egészen speciális adventi naptárral.

advent

A szervezet szerint 

Az IT biztonsági adventi naptár minden napra tartogat egy – egy hasznos tippet, tanácsot, amely hozzájárulhat az online biztonság növeléséhez.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Ilyeneket, mint például lehetőleg kerüljük a nyilvános Wi-Fi hotspotokat, főleg, ha netbankba szeretnénk belépni, vagy használjunk kettős hitelesítést (kétfaktoros autentikációt), ahol csak lehetséges. Aki a karácsonyig hátralévő időszakban tovább kívánja növelni IT-biztonsági tudatosságát (már ha van ilyen), az megtalálja a szakszolgálat adventi naptárát az alábbi linken.

Jó nyitogatást!

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 26. 01:31

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.