Elindult a Prezi Videó

Elindult a Prezi új terméke, a Prezi Videó, mely a fejlesztők szerint koncentráltabbá teheti a nézőket.

Szerdától elérhető az online prezentáció-specialista Prezi új terméke, a Prezi Videó, mely a fejlesztők szerint leginkább arra a problémára nyújt frappáns megoldást, hogy a hallgatók/nézők figyelme ne aprózódjon el egy-egy prezentáció megtekintése közben. A 100%-ban Budapesten fejlesztett platform lényege dióhéjban, hogy egyszerre, valós időben jeleníti meg az előadó képét és mondanivalóját. Mindezt valahogy így kell elképzelni:

2:30
 

How to get started with Prezi Video

Még több videó

Python everywhere! Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt bárhol és bárki használhatja.

A Prezi szerint a Prezi Videóval olyan filmeket lehet gyorsan, könnyen és olcsón felvenni, amelyekhez korábban green-box technológiára vagy dizájnerek sok órás utómunkájára volt szükség. Az online programmal az előadók felrajzolhatják az ötleteiket és gondolataikat a képre úgy, hogy közben saját maguk is látszanak a képernyőn.

 

a címlapról

Hirdetés

Python everywhere!

2020. február 24. 13:55

Gyere Pythonozni a HWSW rendezvényeire! Megmutatjuk, hogy a Python nem csak a fejlesztők nyelve, hiszen egyszerűsége miatt előszeretettel használják az üzemeltetők és DevOps szakemberek, tesztelők, illetve az adattudósok is, és elfut szinte bárhol, a mikrovezérlőktől egészen a böngészőkig.

Aggasztó adatok?

2

Elvan a gyerek, ha mobilozik

2020. február 24. 09:46

Aggódnak érte, mégis engedik a hazai fiatal felnőtt szülők gyerekeinek az okoseszköz-használatot.