Szerző: Koi Tamás

2019. november 13. 15:23

Elindult a Prezi Videó

Elindult a Prezi új terméke, a Prezi Videó, mely a fejlesztők szerint koncentráltabbá teheti a nézőket.

Szerdától elérhető az online prezentáció-specialista Prezi új terméke, a Prezi Videó, mely a fejlesztők szerint leginkább arra a problémára nyújt frappáns megoldást, hogy a hallgatók/nézők figyelme ne aprózódjon el egy-egy prezentáció megtekintése közben. A 100%-ban Budapesten fejlesztett platform lényege dióhéjban, hogy egyszerre, valós időben jeleníti meg az előadó képét és mondanivalóját. Mindezt valahogy így kell elképzelni:

2:30
 

How to get started with Prezi Video

Még több videó

Toxikus vezetők szivárványa

Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

Toxikus vezetők szivárványa Az IT munkakörülményeket, a munkahelyi kultúrát alapjaiban határozzák meg a vezetők, főleg ha még toxikusak is.

A Prezi szerint a Prezi Videóval olyan filmeket lehet gyorsan, könnyen és olcsón felvenni, amelyekhez korábban green-box technológiára vagy dizájnerek sok órás utómunkájára volt szükség. Az online programmal az előadók felrajzolhatják az ötleteiket és gondolataikat a képre úgy, hogy közben saját maguk is látszanak a képernyőn.

 

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról