Árat emel az HBO

Azért a függőket nem fogja földhöz vágni a változás.

Valószínűleg kevéssé fogja sokkolni az HBO sorozataira ráfüggő nézőket a hír, hogy az HBO november 21-től megemeli az HBO GO online streamingszolgáltatás havi díját 400 forinttal, így ettől az időpontótl kezdődően havi 1490 Ft helyett 1890 Ft-ért lehet majd töménytelen mennyiségű kontentet fogyasztani. A hivatalos indoklás szerint 

Az előfizetés díját azért módosítottuk, hogy minél több olyan minőségi saját gyártású sorozattal bővülhessen a kínálatunk, mint a Csernobil vagy a Watchmen. Az európai tartalmak mennyiségét is szeretnénk növelni, hogy még több olyan magasan jegyzett sorozatot mutathassunk be, mint A falka, Az árnyak, vagy az Időbevándorlók.

Éles a HWSW mobile! programja (x) A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.

Aki valamilyen távközlési szolgáltatótól veszi az HBO GO-t, annak nem feltétlenül ettől a dátumtól módosul az ár (ha módosul egyáltalán) - érdekesség, hogy a Magyar Telekomnál éppen október 1-től csökkent az HBO GO havi díja, így 2490 Ft helyett 1990 Ft-ot kell fizetnie annak, aki a Telekomon keresztül rendeli meg a szolgáltatást.

a címlapról

Hirdetés

Éles a HWSW mobile! programja

2019. november 12. 18:07

A legnagyobb hazai digitális termékfejlesztési konferencia 5 szekcióval, 90 előadóval, dedikált workshop nappal várja a látogatókat.