Árat emel az HBO

Azért a függőket nem fogja földhöz vágni a változás.

Valószínűleg kevéssé fogja sokkolni az HBO sorozataira ráfüggő nézőket a hír, hogy az HBO november 21-től megemeli az HBO GO online streamingszolgáltatás havi díját 400 forinttal, így ettől az időpontótl kezdődően havi 1490 Ft helyett 1890 Ft-ért lehet majd töménytelen mennyiségű kontentet fogyasztani. A hivatalos indoklás szerint 

Az előfizetés díját azért módosítottuk, hogy minél több olyan minőségi saját gyártású sorozattal bővülhessen a kínálatunk, mint a Csernobil vagy a Watchmen. Az európai tartalmak mennyiségét is szeretnénk növelni, hogy még több olyan magasan jegyzett sorozatot mutathassunk be, mint A falka, Az árnyak, vagy az Időbevándorlók.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Aki valamilyen távközlési szolgáltatótól veszi az HBO GO-t, annak nem feltétlenül ettől a dátumtól módosul az ár (ha módosul egyáltalán) - érdekesség, hogy a Magyar Telekomnál éppen október 1-től csökkent az HBO GO havi díja, így 2490 Ft helyett 1990 Ft-ot kell fizetnie annak, aki a Telekomon keresztül rendeli meg a szolgáltatást.

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 08:48

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.