:

Szerző: Hlács Ferenc

2019. október 17. 13:29

Optikai kapcsolókkal szereli fel notebookjainak billentyűzetét a Razer

Az infravörös szenzorra építő megoldáshoz kattanós mechanika párosul.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek

Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

A senior horizonton túl: a staff meg a többiek Senior tapasztalati szint fölött van még pár egzotikus lépcsőfok, illetve a mögöttük rejtőző elvárások.

Hamarosan optikai kapcsolókra építő billentyűzettel szereli fel notebookjait a Razer: az alacsony profilú kapcsolók infravörös fényt használnak a leütések érzékelésére, aktuációs pontjuk pedig egy milliméternél található. Az optikai kapcsolók a megfelelő fizikai visszajelzés és kellemesebb felhasználói élmény érdekében egy a leütéseknél kattanással visszajelző mechanikát is kapnak, így a gyártó ígérete szerint számottevően jobb gépelési élményt nyújtanak a hagyományos membrános megoldásoknál. A Razerről lévén szó a klaviatúrákból a billentyűnként szabályozható RGB világítás sem hiányozhat. A kapcsolók várhatóan a Razer jövőre érkező Blade 15 Advanced notebookjában debütálnak majd.

razeroptt

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. május 3. 21:01

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.