Szerző: Hlács Ferenc

2019. október 17. 13:29

Optikai kapcsolókkal szereli fel notebookjainak billentyűzetét a Razer

Az infravörös szenzorra építő megoldáshoz kattanós mechanika párosul.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x)

A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

HUAWEI MateBook 14: a laptop, ami nagyobb önmagánál (x) A cég újdonsága leginkább kijelzőjével és ötletes megoldásaival emelkedik ki a mezőnyből.

Hamarosan optikai kapcsolókra építő billentyűzettel szereli fel notebookjait a Razer: az alacsony profilú kapcsolók infravörös fényt használnak a leütések érzékelésére, aktuációs pontjuk pedig egy milliméternél található. Az optikai kapcsolók a megfelelő fizikai visszajelzés és kellemesebb felhasználói élmény érdekében egy a leütéseknél kattanással visszajelző mechanikát is kapnak, így a gyártó ígérete szerint számottevően jobb gépelési élményt nyújtanak a hagyományos membrános megoldásoknál. A Razerről lévén szó a klaviatúrákból a billentyűnként szabályozható RGB világítás sem hiányozhat. A kapcsolók várhatóan a Razer jövőre érkező Blade 15 Advanced notebookjában debütálnak majd.

razeroptt

A Beckhoff ultrakompakt, C6025 típusú ipari PC az Intel Core i processzorcsalád nagy számítási teljesítményével rendelkezik, ventilátor nélküli, kisméretű kivitelben. A rendkívül alacsony fogyasztású, új Intel Core i U processzorok teszik mindezt lehetővé.

a címlapról

Hirdetés

Csúcstechnológia pár koppintással: ezt tudja a Huawei nova 9

2021. december 3. 22:51

Manapság egyre-másra jelennek meg olyan új mobilok, amelyek hihetetlen funkciókat ígérnek, de ezeket szinte műszaki diplomával lehet csak előcsalogatni. A HUAWEI nova 9 igazi ereje abban rejlik, milyen egyszerű előcsalogatni a mobil tudását.