Optikai kapcsolókkal szereli fel notebookjainak billentyűzetét a Razer

Az infravörös szenzorra építő megoldáshoz kattanós mechanika párosul.

Mi történik egy mobilappal a születése után? Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel.

Hamarosan optikai kapcsolókra építő billentyűzettel szereli fel notebookjait a Razer: az alacsony profilú kapcsolók infravörös fényt használnak a leütések érzékelésére, aktuációs pontjuk pedig egy milliméternél található. Az optikai kapcsolók a megfelelő fizikai visszajelzés és kellemesebb felhasználói élmény érdekében egy a leütéseknél kattanással visszajelző mechanikát is kapnak, így a gyártó ígérete szerint számottevően jobb gépelési élményt nyújtanak a hagyományos membrános megoldásoknál. A Razerről lévén szó a klaviatúrákból a billentyűnként szabályozható RGB világítás sem hiányozhat. A kapcsolók várhatóan a Razer jövőre érkező Blade 15 Advanced notebookjában debütálnak majd.

razeroptt

a címlapról

Hirdetés

Mi történik egy mobilappal a születése után?

2020. február 26. 07:46

Legtöbbször sajnos semmi. Ezen próbálunk változtatni egy ingyenes appmenedzsment meetuppal és egy 30 órás képzéssel. A store-ban való megjelenés az igazi munka kezdete: mérés, mérés, mérés, adat, felhasználói visszajelzések kezelése, ASO, monetizálás, marketing... és így tovább.