:

Szerző: Koi Tamás

2019. október 15. 14:20

Új neve van a Vodafone-nak

Október 1-jével nevet váltott a Vodafone Magyarország, de senki ne essen pánikba, az ismert márkanév maradt.

Október 1-jével megváltoztatta hivatalos, úgynevezett hosszú cégnevét a Vodafone Magyarország, Vodafone Magyar Mobil Távközlési Zártkörűen Működő Részvénytársaságról Vodafone Magyar Távközlési Zártkörűen működő részvénytársasággá. Az éles szeműek kiszúrhatták, hogy eltűnt a cégnévből a "mobil" szó, így az "új" név a Vodafone és a UPC egyesülésének jegyében azt tükrözi, hogy nem pusztán mobilszolgáltató többé a cég.

vodafone_night_logo

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

A szolgáltató ezzel párhuzamosan azt is közölte, amit a HWSW már október elején megírt a cég elnök-vezérigazgatójára hivatkozva, azaz jövő áprilisban teljesen eltűnik a UPC márka, és a Liberty Global magyar leányvállalatának felvásárlását követően kezébe került vezetékes szolgáltatásokat ettől az időponttól kezdődően Vodafone márkanév alatt értékesíti majd a cég.

Apropó, ha már itt tartunk, a Vodafone márkanév eredetét nemrég sikerült megtudnunk a legilletékesebbektől: A VOice és DAta szavakból jön a rövidített szóösszetétel, szóval semmi köze a névnek az orosz nyelvben használatos вода̀, azaz "víz" szóhoz.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 28. 05:05

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.