:

Szerző: Koi Tamás

2019. szeptember 30. 15:38

Gyönyörű lesz az új Flight Simulator

A Microsoft új repülőszimulátora megmutatta magát a sajtónak.

Múlt hét végén első alkalommal volt lehetősége a sajtó képviselőinek, hogy kezükbe vegyék a virtuális botkormányt a Microsoft Flight Simulator franchise-ának legújabb kiadásának alfa-előzetesében, szóval gyorsan el is árasztották az internetet a beszámolók, melyek zömében arról szóltak, ki mennyi ideig kereste a leesett állát a próbát követően. A lenti videót elnézve nem csoda, hogy a seattle-i esemény után a szerencsések ha lehet még fokozottabb érdeklődéssel várják a Microsoft legrégebbi múltra visszatekintő szoftvertermékének legújabb verzióját.

1:55

Get a pre-alpha peek at Flight Simulator 2020

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Doloribus consectetur eaque tempore natus obcaecati ratione ipsum.

Még több videó

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 25. 16:26

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.