:

Szerző: Voith Hunor

2016. április 28. 17:00

Útmutató a borzasztó információbiztonsághoz

Régóta terveztük egy ilyen összesítést, de szerencsére végül nálunk hitelesebb kezek dolgoztak rajta.

Csodálatos összeállítást fordított le és tett közzé a hazai Silent Signal csapata az információbiztonságról, azaz inkább a területre jellemző (és munkájuk során gyakran tapasztalt) "jó tanácsokról". A biztonsági cég szakemberei háttérbeszélgetéseinken rendszeresen szoktak mesélni hajmeresztő, már-már hihetetlenül felelőtlen gyakorlatokról – ezek jó része megtalálható az eredetileg Lenny Zeltser és a SANS Internet Storm Center munkatársai által írt összefoglalóban.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét!

A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Nyerd meg az 5 darab, 1000 eurós Craft konferenciajegy egyikét! A kétnapos, nemzetközi fejlesztői konferencia apropójából a HWSW kraftie nyereményjátékot indít.

Aki szeretné tudni, mit érdemes tenni informatikai biztonság terén, az olvassa el az alábbi gyűjteményt, és tegye nyugodtan mindennek az ellenkezőjét – azaz mielőtt a felhős szolgáltatások biztonsága (vagy éppen annak hiánya) miatt kezdünk aggódni, először érdemes a saját házunk táján rendet teremteni.

A teljes szöveg a képre kattintva érhető el.

Milyen technológiai és munkaerőpiaci hatások érhetik a backendes szakmát? Május 8-án végre elindul az idei kraftie! meetup-sorozat is (helyszíni vagy online részvétellel).

a címlapról

Hirdetés

Security témákkal folyatódik az AWS hazai online meetup-sorozata!

2024. április 24. 23:13

A sorozat május 28-i, harmadik állomásán az AWS-ben biztonsági megoldásait vesszük nagyító alá. Átnézzük a teljes AWS security portfóliót a konténerbiztonságtól a gépi tanulásos alkalmazások védelmén át, egészen az incidenskezelésig.