Szerző: Koi Tamás

2012. október 31. 12:10

Részben korlátlan feltöltős tarifa a Vodafone-nál

November elsejétől kibővíti egyelőre háromtagú RED tarifacsaládját a Vodafone Magyarország. Az új, egy hónappal ezelőtt bevezetett tarifák jellegzetessége, hogy a hazai piacon egyedüliként korlátlan beszélgetést és SMS-ezést kínálnak minden irányba. Hasonló feltételekkel érkezik a feltöltőkártyás csomag is.

Hálózaton belül korlátlan beszélgetést és SMS-ezést lehetővé tevő feltöltőkártyás tarifát illeszt be kínálatába november elsejétől a Vodafone Magyarország. Az október elején debütált Vodafone RED tarifacsaládba tartozó csomag mellett november 5-től a régi csomagok közül már csak a VitaMAX Tuning tarifát lehet majd elérni, ez utóbbit azonban csak a 26. életévüket be nem töltött előfizetők igényelhetik. A szolgáltató a VitaMAX RED mellett három másik feltöltős tarifát is elérhetővé tesz holnaptól.

A feltöltőkártyás Vodafone RED csomag a havidíjas konstrukciók speciális változata, mely csak hálózaton belül kínál korlátlanságot, de csak akkor, ha az ügyfél legalább 30 naponta 7000 forinttal feltölti az egyenlegét. A hálózaton kívülre irányuló hívások percdíja és az SMS-küldés egységesen 46,5 forint, a számlázás ez esetben is percalapú, mint az összes feltöltőkártyás tarifánál. A díjcsomagban havonta 200 megabájtnyi internetforgalom is felhasználható - ennek is a már említett 7000 forintos feltöltés a feltétele.

A VitaMAX RED mellett megjelenik a szolgáltató kínálatában a VitaMAX Prémium Start, VitaMAX Prémium Perc és VitaMAX Prémium SMS&Net feltöltőkártyás tarifa is, ezek közül utóbbi kettő különböző bónuszokat kínál 30 napig adott összegű feltöltés ellenében. A már meglévő VitaMAX előfizetők megtarthatják jelenlegi tarifáikat, de tarifaváltás vagy új szerződéskötés esetén csak a holnaptól élő új tarifák elérhetők.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A szolgáltató október elsején jelentette be havi előfizetéses RED tarifáit, ezek közül a legolcsóbb, egyébként havonta 13 990 forintért előfizethető RED tarifa mellé nem vásárolhat az ügyfél készüléket. Ha az előfizető bármilyen új mobilt vásárol a szerződéssel együtt, két nagyobb értékű díjcsomag közül választhat: a RED tarifa a már említett korlátlan beszéd és SMS-forgalom mellett 15 990-ért 2 gigabájtnyi adatforgalmi keretet tartalmaz, 21 990 forintért pedig 4 GB a felhasználható keret.

A legdrágább, Vodafone RED supernek nevezett előfizetés a korlátlanság és a 4 GB adatforgalom mellé több extra is jár, így többek közt lopásra is érvényes készülékbiztosítást, valamint egy egyhetes, az EU országaiban, valamint Törökországban és Horvátországban felhasználható napi 50 MB adatot és korlátlan hívásindítást és hívásfogadást lehetővé tevő roamingcsomagot is tartalmaz. A RED superhez emellett két SIM is jár, az egyiket a mobilkészülékben, a másikat egy tetszőleges eszközben lehet felhasználni, a 4 GB-os limiten felül 500 megabájtos korláttal.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról