Szerző: Koi Tamás

2011. május 10. 11:37

Bezzegvárost csinál a Vodafone Székesfehérvárból

Egyfajta mintatelepülésként tekint a Vodafone Magyarország Székesfehérvárra, ennek részeként már a hálózatfejlesztési ütem elején felújította a mobilos infrastruktúrát, valamint egyéb szolgáltatásokat is bevezet.

Már a hálózatmodernizációs folyamat legelején felújítja Székesfehérvár mobilos infrastruktúráját a Vodafone Magyarország, a megyeszékhelyen lakó ügyfelek ezzel a cég ígérete szerint jobb minőségű mobilszolgáltatásokat vehetnek igénybe mind a beszéd- mind az adatszolgáltatások terén. A szolgáltató nem csak a technológia fejlesztés terén igyekszik támogatni a várost: a cég kiterjedt mobil jegyértékesítési rendszert is bevezet, valamint támogatja a helyi sportcentrumot.

A Vodafone Magyarország március elején jelentette be, hogy átfogó hálózatmodernizációs projektbe kezd beszállító partnerével, a kínai Huawei-jel. A cég a hálózati elemek lecserélésével, valamint új frekvenciák vásárlásával 99 százalékos országos 3G-s lefedettséget kíván megvalósítani, emellett a legtöbb területen a jelenleginél jóval nagyobb sávszélességű mobilinternet-szolgáltatást kínálna.

A szolgáltató számára a székesfehérvári hálózatfejlesztés egyfajta mintaprojektté válhat, a cég ezzel ráadásul a kormányzatnak is üzenhet: a mobilszolgáltatók nem csak a fővárosra, hanem a vidéki területekre, vidéki nagyvárosokra is koncentrálnak a szolgáltatásminőség javítását, a kapacitás bővítését illetően.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak

Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

Nagy pénz, nagy szívás: útravaló csúcstámadó IT-soknak Az informatikai vezetősködés sokak álma, de az árnyoldalaival kevesen vannak tisztában.

A vállalat elnök-vezérigazgatója, Beck György a Vodafone mai, székesfehérvári sajtótájékoztatóján elmondta, nem egyszerű együttműködésről van szó Székesfehérvár város önkormányzatával. A projekt részeként a Vodafone 22 új bázisállomást épít, illetve épített fel a városban, valamint annak környékén, ebből 15 állomás már most is működik.

A szolgáltató a hálózati lefedettség bővítése mellett többek közt a mobilvásárlási szolgáltatások támogatásával is igyekszik jelen lenni a városban. A Vodafone így „városi szinten” bevezette a tavalyi FEZEN Fesztiválon már használt mobilos jegyvásárlási rendszert, így a jövőben a legtöbb sport- és kulturális rendezvényre mobiltelefonon keresztül is lehet majd jegyet vásárolni. A Vodafone a fentiek mellett az Alba Regia Sportcentrum szponzora lesz négy éven keresztül, a létesítmény ez idő alatt a Vodafone Sportcentrum nevet viseli majd.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról