Szerző: Koi Tamás

2010. december 16. 11:31

Két szolgáltatónál is jelentősen olcsóbb lett a Galaxy Tab

Lényegesen olcsóbban, illetve jobb feltételekkel juthat hozzá a Samsung szép reményű táblagépéhez az, aki közvetlenül a karácsonyi ünnepek előtt kívánja megvásárolni. Dühönghetnek azok, akik korábban vettek.

A Samsung Galaxy Tabet elsőként a T-Mobile kezdte árulni Magyarországon, a cég kínálatában október 28-án jelent meg a tablet, melyet akkor még csak mobilinternet-előfizetéssel, illetve önállóan, horrorisztikus (290 ezer forintos) listaáron lehetett megvásárolni. Másodikként a Vodafone lépett be a Galaxy Tabet forgalmazók körébe november közepén, végül pedig november második felében a Telenor csatlakozott - a norvég tulajdonú operátornál a két riválissal ellentétben kizárólag hangalapú tarifával lehetett hozzájutni a kütyühöz.

A konstrukciók és árak azóta két szolgáltatónál, a Telenornál és a T-Mobile-nál jelentősen változtak, így előbbi immár nem csak hangalapú tarifákkal árulja a Galaxy Tabet, hanem mobilinternet-tarifákkal is. A tablet az összesen 45 gigabájt adatforgalmat tartalmazó, p2p-felhasználásra is alkalmas, havi 9 ezer forintba kerülő Internet Prémium tarifával 95 ezer forintba kerül (két év hűségnyilatkozattal), és ugyanennyit kell fizetni érte a havi 6500 forintba kerülő Internet Flexi csomaggal megrendelve. Ez lényegesen kedvezőbb konstrukciónak mondható a kezdetinél, ahol legkevesebb 130 ezer forintot kellett fizetniük azoknak, akik elsőként hozzá akartak jutni a Galaxy Tabhez - nem egészen egy hónapja.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Időközben a T-Mobile is korrigált mind az árakon, mind a konstrukciókon, így például a cégnél a havi 6400 forintba kerülő, 7 gigabájt adatforgalmat tartalmazó RelaxNet L mobilnet-tarifával 110 ezer forintba kerül a tablet, vagyis 30 ezer forinttal kell kevesebbet fizetni érte, mint a megjelenéskor. Újdonság, hogy a T-Mobile-nál immár MédiaMánia díjcsomagokkal is megvásárolható az eszköz, MédiaMánia XL díjcsomaggal 40 ezer, MédiaMánia L díjcsomaggal pedig 60 ezer forintot kell érte a kasszánál hagyni, szintén két év hűségvállalással.

Ennél sokkal szembeötlőbb, hogy a Galaxy Tab listaára időközben 290 ezer forintról kevesebb mint a felére, 135 940 forintra zuhant a T-Mobile-nál - aki nem akar új előfizetést kötni vagy hűségszerződést vállalni, ennyiért elviheti a készüléket. Az árcsökkentést alighanem az iPad hazai bevezetése indokolta - a legolcsóbb 3G-s iPad itthon 178 ezer forintért kapható, és még a létező legolcsóbb modellért is 148 ezer forintot kell fizetni.

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról

FLIP

3

Kagylómobillal erősít a Honor

2024. június 14. 10:28

A cég útnak indította első flip típusú készülékét, amivel újabb hézagot foltoz be a nagy márkák elleni versenyben.