Szerző: Koi Tamás

2009. október 2. 12:51

Windows Live Messenger integráció a myVIP.hu-ban

Mától a myVIP.hu-felhasználók a közösségi szolgáltatást használva a kliensprogram elindítása nélkül is csatlakozhatnak a Windows Live Messenger azonnali üzenetküldő rendszerhez.

A Windows Live Messenger szolgáltatást az idén tavasszal bejelentett, webfejlesztők munkáját megkönnyítő Microsoft Web ToolKit nevű alkalmazással integrálták a myVIP.hu kezelőfelületébe. A technológiát és együttműködést felhasználva a második legnagyobb helyi fejlesztésű hálózat, a több mint 2,6 milliós felhasználói bázisú myVIP.hu lehetővé teszi az oldalra látogatók számára, hogy a kezelőfelületén megjelenő Windows Live Messenger Eszköztár segítségével azonnali üzeneteket válthassanak a kapcsolatlistájukon szereplő személyekkel.

A Myvip.hu kezelőfelületébe integrált Windows Live Messenger Eszköztár szolgáltatásait tekintve egyenértékű az ismert alkalmazással. A myVIP.hu-ra bejelentkező felhasználók automatikusan bejelentkeznek a Windows Live Messenger hálózatába, így a felhasználók azonnal értesülhetnek kapcsolataik online státuszáról. Az integráció lehetővé teszi, hogy a felhasználók a Windows Live Messenger szolgáltatás segítségével a myVIP.hu adatlapon tárolt egyéni információikat, adataikat meg is oszthassák a kapcsolatlistájukon szereplő személyekkel.

A Windows Live Messenger integrációjának lehetősége más szolgáltatók előtt is nyitva áll: a Microsoft a fejlesztők számára térítésmentesen biztosítja az Eszköztár integrálásához szükséges tudásbázist, fejlesztőeszközöket és mintaalkalmazásokat. A Messenger Web Toolkit letölthető a Liver Services dedikált weboldaláról.

Nagyon széles az a skála, amin az állásinterjú visszajelzések tartalmi minősége mozog: túl rövid, túl hosszú, semmitmondó, értelmetlen vagy semmi. A friss heti kraftie hírlevélben ezt jártuk körül. Ha tetszett a cikk, iratkozz fel, és minden héten elküldjük emailben a legfrissebbet!

a címlapról