Szerző: Hlács Ferenc

2020. június 5. 14:55

Hiring 101: Bevezetés a toborzás-kiválasztásba

Ne élesben kezdjünk gondolkodni, hogyan kezeljük az új munkatársak felvételét.

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW!

A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indít a HWSW! A 8 alkalmas tanfolyamra most early bird kedvezménnyel lehet jelentkezni! A képzéshez 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!

Hiába van egy jó ötlet, ha nincs, aki megvalósítsa. A technológiai csapat bővítése egy vállalat versenyképességének meghatározója lehet. Minél kisebb egy cég, annál valószínűbb, hogy IT szakemberek végzik a kiválasztást, akik jellemzően "élesben" sajátítják el a szükséges tudást. Lőrincz Orsolya HR tanácsadó 2018-as HWSW mobile! konferencián elhangzott előadásában segít megérteni, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni, amikor felmerül az igény egy új munkatárs felvételére, és hogy lehet tudatosabban és felkészültebben nekiállni interjúzásnak.

17:58
 

Hiring 101: Bevezetés a toborzás-kiválasztásba - Lőrincz Orsolya (freelancer)

Még több videó
a címlapról

Hirdetés

Online, 24 órás, haladó Kubernetes képzést indítunk, most early bird kedvezménnyel!

2021. július 31. 12:12

A 8 alkalmas tanfolyam tökéletes választás lehet azoknak a szakembereknek, akik teszt jelleggel már használnak Kubernetest és általános ismeretekkel is rendelkeznek, de vagy nem a mindennapok szintjén, vagy éles környezetbeli elvárások nélkül. A képzéshez most 2in1 akció keretében 24 órás alapozó képzés is elérhető!