Szerző: Bőle György

2020. március 5. 22:34

Hogyan tereljünk forgalmat a mobilalkalmazásunkba?

Általánosságban nagyon szerény eszköztárat használnak az apptulajdonosok, pedig lehetőség lenne bőven.

Ingyenes Kubernetes workshop április 27-én (x)

A piacvezető Rancher szakértői bemutatják, hogyan kezelhető hatékonyan a gyakorlatban a Kubernetes.

Ingyenes Kubernetes workshop április 27-én (x) A piacvezető Rancher szakértői bemutatják, hogyan kezelhető hatékonyan a gyakorlatban a Kubernetes.

A legtöbb cégnél nem értik, hogy az alkalmazásaikat miért nem használják az emberek, annak ellenére, hogy több millió forintot költöttek a lefejlesztésére, és az mindent tud, amit csak tudnia kell. Mindeközben a marketingen belül külön csapat foglalkozik a vállalati honlap SEO-jával, PPC-s szakemberek hada tereli a forgalmat a weboldalra, az alkalmazás reklámozása pedig legtöbbször kimerül abban, hogy a szórólapokon és TV reklámokban megjelenik az alkalmazás áruházak szimbóluma. Pedig a legtöbb online marketing területnek létezik applikáció specifikus hasonmása: SEO vs ASO, CPC vs CPI.

A HWSW free! meetupsorozat 2020. február 26-i alkalmán Szuhai Viktor, a Planet of the Apps mobil marketing szakembere előadásában tartott egy kisebb kitekintőt arról, milyen lehetőségeink vannak egy mobilalkalmazás népszerűsítésére. Az érdeklődők a témával a HWSW 2020. március 18-án kezdődő, 10 alkalmas, 30 órás, Appmenedzsment és marketing című online képzésén közelebbről is megismerkedhetnek - ugyancsak Szuhai Viktor vezetésével.

17:24
 

Hogyan tereljünk forgalmat az alkalmazásunkba? - Szuhai Viktor (Planet of the Apps)

Még több videó
a címlapról