Szerző: Bőle György

2022. január 18. 13:48

Hogyan készítsünk mindenki számára elérhető Flutter alkalmazást?

A Télapó appot rendelt tőlünk, több platformra, több nyelvre, sok különböző gyereknek.

Megszültük életünk ötletét, lefejlesztettük és publikáltuk az alkalmazásunkat, amit kis szerencsével százak, ezrek (vagy milliók!) használhatják. Egyetlen problémánk maradt csupán: nem a magyar a leghasználtabb nyelv a világon. A több nyelvet és kisegítő lehetőségeket támogató alkalmazások szélesebb közönséget vonzhatnak világszerte.

Mindent vivő munkahelyek

Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Mindent vivő munkahelyek Mindig voltak olyan informatikai munkahelyek, melyek nagyon jól fekszenek az önéletrajzban.

Vogel Csongor Benedek (ff.next) a HWSW free! meetup-sorozat decemberi mobilfejlesztői állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában egy aranyos példán keresztül mutatta be, hogyan alkalmazhatunk számos fontos funkciót, mint például a lokalizációt, a szövegfelolvasást vagy az RTL támogatást.

Érdekel a Flutter? Nézd vissza felvételről kedvezményes áron a HWSW 24 órás, Flutter alapú mobilfejlesztés című képzését.

14:43
 

Hogyan készítsünk mindenki számára elérhető Flutter alkalmazást?

Még több videó

Kubernetes képzéseinket már közel 300 szakember végezte el. A nagy sikerre való tekintettel a tanfolyamot aktualizált tananyaggal június 18-án újra elindítjuk! A 8 alkalmas, élő képzés képzés órái utólag is visszanézhetők, és munkaidő végén kezdődnek.

a címlapról