:

Szerző: Bőle György

2022. január 18. 13:48

Hogyan készítsünk mindenki számára elérhető Flutter alkalmazást?

A Télapó appot rendelt tőlünk, több platformra, több nyelvre, sok különböző gyereknek.

Megszültük életünk ötletét, lefejlesztettük és publikáltuk az alkalmazásunkat, amit kis szerencsével százak, ezrek (vagy milliók!) használhatják. Egyetlen problémánk maradt csupán: nem a magyar a leghasználtabb nyelv a világon. A több nyelvet és kisegítő lehetőségeket támogató alkalmazások szélesebb közönséget vonzhatnak világszerte.

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x)

Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

API-meetup: Háborúk és kiberhadviselés az API-k korában (x) Ha érdekelnek a leggyakoribb támadások és a védekezés módja, gyere el június 9-i online meetupunkra!

Vogel Csongor Benedek (ff.next) a HWSW free! meetup-sorozat decemberi mobilfejlesztői állomásán elhangzott és alább megtekinthető előadásában egy aranyos példán keresztül mutatta be, hogyan alkalmazhatunk számos fontos funkciót, mint például a lokalizációt, a szövegfelolvasást vagy az RTL támogatást.

Érdekel a Flutter? Nézd vissza felvételről kedvezményes áron a HWSW 24 órás, Flutter alapú mobilfejlesztés című képzését.

14:43
 

Hogyan készítsünk mindenki számára elérhető Flutter alkalmazást?

Még több videó

Május végén ismét 3 alkalommal jelentkezünk, lesz CI/CD, Flutter, és one-man-show is, ahol alaposan bemutatkozik a Tekton, a K8s natív pipeline.

:
a címlapról