Mellékleteink: HUP | Gamekapocs
Keres
8 x 3 óra mélyvíz a HWSW mobile! második napján: Kotlin, Android, React Native, UX és analitika, Azure IoT Edge + fintech élesben

Keresés eredménye: mobilvírus

Keresés

Dátum (-tól/-ig):

6 találat, 1. oldal

Jubileum: az F-Secure elkapta a századik mobilvírust

Az F-Secure Corporation azonosította a századik
2005. november 28. 12:05

Megjelent az eddigi legveszedelmesebb mobilvírus

Az F-Secure a Symbian operációs rendszert futtató mobiltelefonokat megfertőző CommWarrior vírus egy új, szabadon terjedő változatát észlelte. Az F-Secure kutatói szerint a CommWarrior.C az eddig felfedezett legveszélyesebb mobilvírus.
2005. október 20. 16:11

Symbianos telefonról PC-re 'terjedő' trójait regisztrált az F-Secure

Egy nagyon különleges symbianos trójait fedezett fel tegnap az F-Secure weblaborja. Az egyébként teljesen hétköznapi SymbOS/Cardtrap.A trójai elsősorban okostelefonokon terjed, azonban ez az első olyan mobilvírus, mely ezzel együtt számítógépeket is megpróbál megfertőzni.
2005. szeptember 23. 12:05

Az F-Secure szerint ma a spam a legnagyobb IT-biztonsági probléma

Az F-Secure Corporation közzétette IT-biztonsági beszámolóját az idei év első félévéről. A beszámoló szerint 2005 első hat hónapjára az volt általánosan jellemző, hogy az internetes bűnözés tökéletesítette a már bevált eszközeit, és egyre megújuló, a korábbiaknál lényegesen kifinomultabb módszerekkel próbálta becsapni a felhasználókat.
2005. július 14. 09:04

Használhatatlanná teszi az okostelefonokat az első igazán kártékony mobilvírus

A korábbi figyelmeztetések nem voltak alaptalanok: az F-Secure bejelentette, hogy tegnap egy új, valóban kártékony mobilvírust, trójait fedezett fel. A Fontal.A névre keresztelt kód feltelepülését követően használhatatlanná teszi a fertőzött mobilkészülékeket. Jelenleg a kártevő eltávolításának egyetlen módja a telefon újraformatálása, mely azt eredményezi, hogy a telefon tulajdonosa minden telefonban tárolt adatát elveszíti.
2005. április 07. 09:25

Megszólalt a Lasco.A mobilvírus írója

[Neowin.net] Az antivírus cégek kritikái miatt megszólalt a legújabb mobilvírus, a Lasco.A vírus brazil fejlesztője. A riói Marcos Velasco a finn IT-magazinnak, az ITviikko-nak nyilatkozott motivációiról, valamint az antivírus cégek szkepticizmusáról: Demonstrálni akartam hogyan működik ez a féreg. A vírus forráskódját azért tettem elérhetővé, mert a Kaspersky kutatói nem hitték el, hogy én írtam a vírust.
2005. január 19. 14:38